Top 10 beste externe harde schijfs

Laatst bijgewerkt: 20 apr. 2023

Wil je een nieuwe externe harde schijf kopen? Wij kunnen je daarbij helpen. We kijken naar de beste top 10 externe harde schijfs van 2023. Een team van ervaren experts heeft een geweldige externe harde schijf vergelijking gemaakt. Met de resultaten stelden ze de top 10 beste externe harde schijfs vast. Je vindt zo de externe harde schijf die het beste voor jou werkt. Zoals je misschien al weet, zijn er verschillende externe harde schijfs. Je hebt dure en goedkope externe harde schijfs, simpele en elegante externe harde schijfs, en ga zo maar door. Onze experts hebben al deze verschillende externe harde schijfs getest. Ze hielden rekening met de prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk deze top 10 externe harde schijfs en vind jouw ideale externe harde schijf.

  1. Computer
  2. externe harde schijf

Inhoudsopgave

Top 10 externe harde schijfs vergelijking

Bij het vergelijken van externe harde schijfs letten experts op een aantal factoren die bij externe harde schijfs van belang zijn. Zij kijken onder andere naar de prijs, gebruiksgemak, duurzaamheid en kwaliteit. Na afweging van deze factoren kunnen onze experts aangeven wat de beste externe harde schijfs zijn. Wat de beste externe harde schijf is blijft natuurlijk altijd subjectief. Jouw top 10 externe harde schijfs kan verschillen van de top 10 externe harde schijfs gemaakt door experts.

Opslag van pc of laptop loopt vol?

Een externe harde schijf kan voorkomen dat je computer trager wordt. Ze zijn perfect voor het maken van back-ups van je gegevens, foto's, muziek en video's. Bovendien zijn ze er in verschillende maten om aan je behoeften te voldoen.

Met onze externe harde schijven hoef je geen snelheid op te offeren voor capaciteit. Onze topproducten bieden snelle overdrachten, zodat je je werk snel kunt doen. En met capaciteiten tot 10TB kun je al je bestanden op één apparaat opslaan.

1. Western Digital Elements

Maak kennis met de Western Digital Elements Portable Externe Harde Schijf 1TB. De perfecte oplossing voor het opslaan van al je belangrijke bestanden, foto's, films en back-ups, de Western Digital Elements Portable is compact en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Plus, met USB 3.0 ondersteuning is het aansluiten snel en eenvoudig.

2. Western Digital Elements

Waar je ook heengaat, je bestanden, foto's en films kunnen met je mee als je de Western Digital Elements draagbare externe harde schijf hebt. Met slechts 2TB is hij compact en gemakkelijk mee te nemen, maar heeft toch voldoende ruimte om al je dierbare herinneringen en belangrijke bestanden op te slaan. En met USB 3.0 ondersteuning is het aansluiten en overbrengen van gegevens sneller dan ooit. Dus of je nu een back-up van je computer maakt of je mediabibliotheek onderweg meeneemt, met de WD Elements draagbare externe harde schijf zit je goed.

3. LBEC

De LBEC externe harde schijf is de perfecte oplossing om de opslagruimte op je laptop of computer te vergroten. Met een grote capaciteit tot 2 terabyte is deze compacte en hoogwaardige externe schijf perfect voor het opslaan van al je grote bestanden. De schijf is ook compatibel met MacOS, IOS, Android en Windows, waardoor het de perfecte oplossing is voor al je behoeften aan bestandsopslag.

4. Seagate Expansion

De Seagate Expansion is de perfecte manier om onmiddellijk extra opslagruimte toe te voegen aan je PC of Mac. Deze compacte, draagbare schijf wordt voorgeformatteerd geleverd voor eenvoudig gebruik, en kan binnen enkele minuten aan de slag. De Expansion is perfect voor op reis en geeft je de vrijheid om je muziek, films, foto's en bestanden overal mee naartoe te nemen. Met een enorme opslagcapaciteit van 1 TB hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je ruimte tekort komt. Het stijlvolle zwarte ontwerp is zowel modern als trendy, en de meegeleverde USB-kabel maakt de installatie een fluitje van een cent. Of je nu een drukke professional bent of een student onderweg, de Seagate Expansion is de perfecte oplossing voor je opslagbehoeften.

Andere reviews:

 

5. Toshiba Canvio Basics

Op zoek naar enorme opslagruimte die niet duur is? Kijk dan niet verder dan de Toshiba Canvio Basics 1TB externe harde schijf. Deze budgetvriendelijke harde schijf biedt maar liefst 1 TB aan opslagruimte, waardoor hij perfect is voor het opslaan van al je foto's, muziek, video's en meer. En omdat hij voorzien is van USB 3.0, geniet je van bliksemsnelle overdrachtssnelheden bij aansluiting op een compatibele computer. Bovendien is de Toshiba Canvio Basics ook compatibel met USB 2.0, zodat je hem gemakkelijk op elke computer kunt aansluiten. Dus waarom wachten? Met de Toshiba Canvio Basics 1 TB externe harde schijf krijg je de ruimte die je nodig hebt om al je dierbare herinneringen op te slaan.

6. Western Digital Elements

Maak kennis met de Western Digital Elements Externe Harde Schijf 4TB- je perfecte draagbare opslagoplossing. Dit handige kleine apparaat wordt geleverd met een enorme 4TB aan opslagruimte, waardoor het ideaal is voor het opslaan van al je kostbare bestanden, foto's, films en back-ups. Bovendien kun je de WD Elements Portable dankzij het compacte formaat gemakkelijk overal mee naartoe nemen. En aansluiten gaat snel en gemakkelijk dankzij de USB 3.0 ondersteuning.

7. Seagate Game Drive

Op zoek naar een manier om al je geweldige PlayStation 4 games op te slaan? Zoek niet verder dan de Seagate Game Drive Externe Harde Schijf! Deze harde schijf is speciaal ontworpen voor de PlayStation 4, en biedt maar liefst 2 TB aan opslagruimte - meer dan genoeg ruimte om al je favoriete games op te slaan. Dus zeg maar dag tegen opslagbeperkingen, en hallo tegen urenlang speelplezier! De Seagate Game Drive is een must-have voor elke serieuze gamer.

8. Intenso Memory Case

De Intenso Memory Case Externe Harde Schijf is het perfecte apparaat voor iedereen die extra opslagruimte nodig heeft of een back-up wil maken van belangrijke bestanden. Met 1TB aan ruimte kan deze harde schijf tot 1000 uur video of 2 miljoen foto's opslaan. De USB 3.0 interface zorgt voor snelle gegevensoverdracht, zodat je snel bestanden van en naar je computer kunt overzetten. De meegeleverde software maakt het gemakkelijk om met een paar klikken een back-up van je bestanden te maken. Het strakke ontwerp en de handige draagtas maken de Intenso Memory Case External Hard Drive de perfecte manier om je belangrijke bestanden veilig en toegankelijk te houden.

9. Seagate Expansion

In de huidige tijd is het belangrijker dan ooit om een betrouwbare back-up oplossing te hebben voor je gegevens. Of het nu gaat om je familiefoto's, belangrijke werkdocumenten of dierbare herinneringen, je kunt het je niet veroorloven ze te verliezen. Met de Seagate Expansion Portable External Hard Drive 2 TB heb je meer dan genoeg ruimte om al je belangrijke bestanden op te slaan. Bovendien geven de meegeleverde beperkte garantie van 2 jaar en de Rescue Data Recovery Services van 2 jaar je gemoedsrust voor het geval er iets misgaat. Met 2 TB opslagruimte heeft de Seagate Expansion Portable External Hard Drive genoeg ruimte voor al je behoeften. Het plug-and-play ontwerp maakt hem gemakkelijk te gebruiken met zowel Windows als Mac computers - geen software installatie nodig! Sluit de harde schijf gewoon aan op de USB-poort van je computer en je kunt aan de slag. Het slanke en compacte ontwerp maakt de Seagate Expansion Portable External Hard Drive tot de perfecte reisgenoot. Neem hem onderweg mee en heb overal toegang tot je belangrijke bestanden. Of je nu op kantoor, thuis of op vakantie bent, je hebt je gegevens altijd bij de hand. Neem geen enkel risico met je belangrijke gegevens - zorg dat er een back-up is met de Seagate Expansion Portable External Hard Drive 2 TB.

10. Toshiba Canvio

De Toshiba Canvio Basics Externe Harde Schijf 2TB is de perfecte manier om je gegevens supersnel over te zetten. Met SuperSpeed USB 3.0 technologie kun je in een mum van tijd tot 3 TB aan gegevens overzetten. Deze externe harde schijf is ook compatibel met USB 2.0, zodat je hem zonder problemen op oudere hardware kunt aansluiten. Het strakke, matte ontwerp met tijdloze uitstraling is perfect voor op je bureau of onderweg. Dankzij de Plug and Play functionaliteit vereist deze externe harde schijf geen software-installatie bij Windows-apparaten - zodat je meteen kunt beginnen met het maken van back-ups van je belangrijkste bestanden.

Onze laatste woord over externe harde schijfs

We hopen dat je de beste externe harde schijf hebt kunt vinden in het vergelijkingsresultaat van externe harde schijfs. Daarom hebben onze experts de top 10 externe harde schijfs samengesteld. Het is belangrijk om altijd te weten dat niet iedereen dezelfde mening heeft. Misschien vindt u het ontwerp belangrijker dan de duurzaamheid van externe harde schijf. Natuurlijk maakt het niet uit. CosmeticaTop10.nl raadt altijd aan om verschillende externe harde schijfs’s te onderzoeken om uiteindelijk de perfecte externe harde schijf voor jou te vinden.

Nu je weet waar je op moet letten, is het tijd om de beste externe harde schijf voor jouw behoeften te vinden. Bekijk onze lijst met de top 10 externe harde schijven en maak je keuze! Met zo'n extra opslagapparaat kun je al je belangrijke bestanden veilig bewaren zonder je zorgen te hoeven maken dat je ruimte op je computer opraakt.

Veelgestelde vragen over de top 10 beste externe harde schijfs

Onze top 10 externe harde schijfs is samengesteld na vele externe harde schijfs getest en onderzocht te hebben. Daaruit zijn de 10 beste gekozen voor jou. Je kunt gerust uit de eerste drie een keuze maken:

Western Digital Elements

Western Digital Elements

LBEC

Als je op de “Beste prijs” knop drukt, wordt je automatisch naar deze aanbieder gebracht. Daar kan je een aankoop voor de voor jou beste externe harde schijf doen. Wij verkopen zelf geen externe harde schijfs, wij hebben echter wel de beste aanbieder voor jou uitgekozen. Wij werken met betrouwbare partners die een goede reputatie hebben. Je kunt dus met een gerust hart je nieuwe externe harde schijf bestellen! 

Alle reviews die worden geschreven zijn authentiek en gebaseerd op onderzoek en testen. De resultaten van de externe harde schijfs vergelijking zijn dus 100% betrouwbaar en onafhankelijk. Onze reviews worden geschreven door mensen met veel ervaring met externe harde schijfs of experts op dat gebied. We worden niet vergoed door fabrikanten om positieve reviews te schrijven. 

Disclaimer: Om commissies te genereren, gebruikt kantoortop10.nl advertentieprogramma’s om webshops te promoten, zoals Bol.com.

Ben
Ben

Hallo, mijn naam is Ben en ik ben 52 jaar oud. Al van jongs af aan ben ik dol op organizing en alles wat met kantoor management te maken heeft. Dit leidde ertoe dat ik een carrière op dit gebied nastreefde, waardoor ik veel inzichten verkreeg die ik nu met de wereld wil delen.

Gepubliceerd op: 14 jul. 2022