Top 10 beste weekplanners

Laatst bijgewerkt: 10 apr. 2024

Ben je op zoek naar de beste weekplanner?

We hebben verschillende planners doorzocht om de beste voor jou te vinden. Onze lijst bevat weekplanners, dagplanners en maandplanners, zodat je de perfecte voor jouw behoeften kunt vinden.

Een weekplanner is een geweldige manier om je drukke agenda bij te houden. Je kunt gemakkelijk je afspraken en activiteiten inplannen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je iets vergeet.Ben je op zoek naar een nieuwe weekplanner voor op kantoor? Bij kantoortop10.nl kunnen we je daarmee assisteren. We hebben namelijk de top 10 beste weekplanners van 2024 opgesteld. Een team van ervaren adviseurs heeft een uitgebreide weekplanner vergelijking gedaan. Aan de hand van de resultaten kwam deze top 10 weekplanners naar voren. Jij vindt hier de weekplanner die het geschiktste is voor jou. Zoals bekend zijn er veel diverse weekplanners. Je hebt dure en goedkope weekplanners en simpele en elegante weekplanners. Onze adviseurs hebben vele verschillende weekplanners vergeleken met elkaar. Ze hielden daarbij rekening met de prijs- kwaliteitsverhouding. Ontdek onze top 10 weekplanners en vind jouw perfecte weekplanner.

  1. Kantoorbenodigdheden
  2. weekplanner

Inhoudsopgave

Top 10 weekplanners vergelijking

Bij het vergelijken van weekplanners letten onze adviseurs op een aantal aspecten die bij weekplanners van belang zijn. Zij kijken onder meer naar de prijs, gebruiksgemak, duurzaamheid en natuurlijk kwaliteit. Na het onderzoeken van deze aspecten kunnen onze adviseurs aangeven wat de beste weekplanners zijn. Wat de best geteste weekplanner  voor jou is, is ten alle tijden jouw keuze. Jouw top 10 weekplanners kan verschillen van de top 10 weekplanners die gemaakt is door onze adviseurs. Welke weekplanner je ook besluit te kopen, met een weekplanner uit de top 10 ben je verzekerd van een goede weekplanners. Elke weekplanner is uitgebreid onderzocht.

1. Purpuz Planner PRO

De Purpuz Planner PRO is het perfecte hulpmiddel voor iedereen die nog sneller vooruit wil komen! Deze overvolle agenda helpt je je week te organiseren en meer gedaan te krijgen in minder tijd. De Purpuz Planner PRO heeft een uniek ontwerp waarmee je in één oogopslag je hele week kunt zien, zodat je je dagen efficiënter kunt plannen. Met veel ruimte voor notities en to-dos helpt deze planner je op schema te blijven en je doelen te bereiken.

2. Navaris weekplanner

Introductie van het Navaris weekplanner prikbord - een slimme en stijlvolle manier om je huis of kantoor georganiseerd te houden en er geweldig uit te zien! Dit veelzijdige wandbord is een kurken prikbord, magnetisch whiteboard en magnetisch krijtbord in één, wat betekent dat je het voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Als je een praktische manier zoekt om je week bij te houden, is dit de perfecte oplossing. Gebruik het als gezinsplanner of to-do lijst en zie alles in één oogopslag. Of, als je dat liever hebt, kun je ansichtkaarten en foto's aan het bord hangen met behulp van de meegeleverde punaises of magneten. De keuze is aan jou! De planner is 60 x 40 cm groot en wordt geleverd met alle benodigde accessoires, waaronder krijtjes, een stift, punaises en magneten. Het whiteboard en het krijtbord kunnen steeds opnieuw worden gebruikt - veeg ze gewoon schoon met een vochtige doek als je opnieuw wilt beginnen.

3. Maan Amsterdam

De Maan Amsterdam Weekplanner is de perfecte manier om je werk en persoonlijke verplichtingen bij te houden. Deze planner in A4-formaat bevat een wekelijkse to do-lijst, een werkplanner en een ongedateerde kalender, zodat je hem voor elke week van het jaar kunt gebruiken. Bovendien zit er een handig stickervel bij, zodat je je planner aan je eigen wensen kunt aanpassen. Of je nu een drukke professional bent of een drukke moeder, de Maan Amsterdam Weekplanner is de ideale manier om georganiseerd en bij de les te blijven.

4. Planbooks To Do Planner

De Planbooks To Do Planner is de perfecte manier om je dagen te organiseren en je doelen te bereiken. Met een sectie voor het stellen van dagelijkse doelen, ruimte om je to do lijst per prioriteit op te schrijven, en een plek voor afspraken, zal deze planner je helpen je te concentreren op wat belangrijk is en dingen gedaan te krijgen.

Andere reviews:

 

5. Hobbit Familieplanner Spiraal

De perfecte manier om het drukke schema van je gezin bij te houden is met de Hobbit Familieplanner. Deze uitgebreide planner bevat ruimte om de plannen voor maximaal vijf gezinsleden in te schrijven en loopt van november 2022 tot december 2023. De weekindeling maakt het gemakkelijk om in één oogopslag te zien wat iedereen te doen staat, en de dito hanger maakt het een fluitje van een cent om op te hangen aan de koelkast of een andere handige plek.

6. Purpuz Familieplanner

De Purpuz Family Planner zal je helpen je leven te organiseren en meer tijd te hebben voor je gezin. Deze weekplanner heeft ruimte voor ieders activiteiten, to-do lijstjes en notities. Het kleurgecodeerde systeem maakt het gemakkelijk om te zien wie wat doet en wanneer. Deze planner is niet gedateerd, zodat je hem elk moment van het jaar kunt gebruiken.

7. Maan Amsterdam Familie

Introductie van de Moon Amsterdam Family weekplanner, perfect om je leven te organiseren en je gezin op koers te houden! Deze stijlvolle en functionele planner wordt geleverd met een prachtig stickervel, zodat je hem kunt aanpassen aan je eigen smaak en behoeften. Het ongedateerde formaat betekent dat je hem op elk moment van het jaar kunt gebruiken, en het grote A4-formaat maakt hem perfect voor gezinnen met veel activiteiten en afspraken om bij te houden. De wekelijkse indeling bevat ruimte voor notities, to-dos en maaltijdplanning, en een sectie voor elk gezinslid, zodat iedereen georganiseerd kan blijven. De duurzame kaft en spiraalband zorgen ervoor dat deze planner er jarenlang goed uitziet.

8. Brute Strength

Als je op zoek bent naar een handige en gemakkelijke manier om je week te organiseren, zoek dan niet verder dan de Brute Strength Magnetische Weekplanner. Deze whiteboard planner is perfect om op je koelkast of een ander metalen voorwerp te plakken - geen tape, lijm of andere bevestigingsmiddelen nodig! Plak gewoon het magnetische deel op het oppervlak en de planner hangt meteen. De planner is gemaakt van duurzaam materiaal en bevat een extra gum, zodat je hem gemakkelijk kunt uitwissen en zo vaak als nodig opnieuw kunt gebruiken. Hij is ook ideaal voor zowel thuis als op kantoor.

9. Nobo Magnetische Combibord

Het Nobo Magnetisch Combinatiebord met Maandplanner is een stijlvolle en chique manier om je agenda en notities op één plek te bewaren. Het combinatiebord bestaat uit een magnetisch, droog uitwisbaar oppervlak met kalenderrooster en daaronder een notitiebord van kurk, gevat in een stijlvol gebogen, zwart en zilverkleurig frame. Het bord is inclusief foamtape, een zwarte magnetische herschrijfbare marker met gum en twee magneten. Het Nobo Magnetisch Combinatiebord met Maandplanner is perfect voor thuis of op kantoor.

10. Memobord Planbord

Het Memobo Magnetisch Whiteboard/Wekelijkse Planner is de perfecte manier om je week te organiseren en belangrijke gebeurtenissen en deadlines bij te houden. Dit strakke en stijlvolle whiteboard wordt geleverd met een zwarte stift en 8 magneten, zodat je gemakkelijk notities, herinneringen en to-do lijstjes kunt opplakken. Het bord is ook perfect voor het noteren van ideeën en brainstormsessies. De slanke staal/kunststof constructie met mdf rand maakt het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, terwijl de staande en liggende ophangmogelijkheden het veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken maken.

Slotwoord over weekplanners

Je hebt onze top 10 van de best geteste weekplanners kunnen bekijken. Na uitvoerig vergelijken van deze weekplanners en het bekijken van reviews van andere consumenten die al een weekplanner getest hebben, zijn deze 10 weekplanners momenteel de beste weekplanners die op de markt verkrijgbaar zijn. 

We hopen dat jij de best geteste weekplanner voor jezelf hebt kunt vinden in deze top 10 weekplanners. Dit is precies de reden dat onze adviseurs de top 10 weekplanners hebben opgesteld. Het is belangrijk om te weten dat niet iedereen dezelfde keuze maakt. Misschien vind jij het design belangrijker dan de duurzaamheid van weekplanner en dat is prima. CosmeticaTop10.nl raadt altijd aan om de diverse weekplanners te onderzoeken om uiteindelijk de beste weekplanner voor jezelf te vinden.

Conclusie over deze top 10 beste weekplanners

Het is weer die tijd van het jaar - planners worden in de schappen opgeslagen en overal zijn mensen op zoek naar de beste weekplanner om hen te helpen georganiseerd te blijven. Als jij een van die mensen bent, maak je dan geen zorgen, wij hebben je gedekt. In deze blogpost vertellen we je waar je op moet letten bij het kopen van een weekplanner, zodat je zeker weet dat je het perfecte product vindt voor jouw behoeften -Waar moet je op letten: Er zijn een paar dingen die je in gedachten moet houden bij het winkelen voor een weekplanner. Ten eerste, bedenk hoeveel ruimte je elke dag nodig hebt om je taken en afspraken te plannen. Sommige planners hebben grote ruimtes aangewezen voor elke dag, terwijl andere kleinere vakjes of regels hebben die het moeilijk kunnen maken om alles duidelijk uit te schrijven.

Veelgestelde vragen over de top 10 beste weekplanners

Onze top 10 weekplanners is samengesteld na vele weekplanners getest en onderzocht te hebben. Daaruit zijn de 10 beste gekozen voor jou. Je kunt gerust uit de eerste drie een keuze maken:

Purpuz Planner PRO

Navaris weekplanner

Maan Amsterdam

Als je op de “Beste prijs” knop drukt, wordt je automatisch naar deze aanbieder gebracht. Daar kan je een aankoop voor de voor jou beste weekplanner doen. Wij verkopen zelf geen weekplanners, wij hebben echter wel de beste aanbieder voor jou uitgekozen. Wij werken met betrouwbare partners die een goede reputatie hebben. Je kunt dus met een gerust hart je nieuwe weekplanner bestellen! 

Alle reviews die worden geschreven zijn authentiek en gebaseerd op onderzoek en testen. De resultaten van de weekplanners vergelijking zijn dus 100% betrouwbaar en onafhankelijk. Onze reviews worden geschreven door mensen met veel ervaring met weekplanners of experts op dat gebied. We worden niet vergoed door fabrikanten om positieve reviews te schrijven. 

We bekijken alle weekplanners die op de markt verkrijgbaar zijn. Deze weekplanners vergelijken we aan de hand van de kwaliteit, de prijs en overige zaken. Op deze manier krijg je de goed geteste weekplanners naar boven en kan je een goede top 10 samenstellen. Daarnaast bekijken we ook de reviews van weekplanners die andere gebruikers hebben achtergelaten. Zij hebben hun weekplanner in gebruik en weten dus als geen ander wat de voor- en nadelen zijn per weekplanner.

Disclaimer: Om commissies te genereren, gebruikt kantoortop10.nl advertentieprogramma’s om webshops te promoten, zoals Bol.com.

Picture of Ben
Ben

Hallo, mijn naam is Ben en ik ben 52 jaar oud. Al van jongs af aan ben ik dol op organizing en alles wat met kantoor management te maken heeft. Dit leidde ertoe dat ik een carrière op dit gebied nastreefde, waardoor ik veel inzichten verkreeg die ik nu met de wereld wil delen.

Gepubliceerd op: 14 jul. 2022