Top 10 beste nassen

Laatst bijgewerkt: 10 apr. 2024

Ben jij op zoek naar de beste nas? Dan ben je hier op de juiste plek! Wij hebben het harde werk gedaan en een geweldige selectie gemaakt van de beste top 10 nas van 2023. Je kunt kiezen uit een brede selectie aan nas met verschillende prijzen, kwaliteit en prestaties. Ons team van ervaren experts heeft een nas vergelijking gemaakt. Ze bekeken de belangrijkste kenmerken, zoals prestaties, functionaliteit, prestaties en prijs. Na al deze tests hebben ze deze top 10 nas samengesteld. Kies een product dat het best bij jouw eisen past en vergelijk de verschillende nas om het beste uit jouw geld te halen.

Ben je op zoek naar een nieuwe nas voor op kantoor? Bij kantoortop10.nl kunnen we je daarmee assisteren. We hebben namelijk de top 10 beste nassen van 2024 opgesteld. Een team van ervaren adviseurs heeft een uitgebreide nas vergelijking gedaan. Aan de hand van de resultaten kwam deze top 10 nassen naar voren. Jij vindt hier de nas die het geschiktste is voor jou. Zoals bekend zijn er veel diverse nassen. Je hebt dure en goedkope nassen en simpele en elegante nassen. Onze adviseurs hebben vele verschillende nassen vergeleken met elkaar. Ze hielden daarbij rekening met de prijs- kwaliteitsverhouding. Ontdek onze top 10 nassen en vind jouw perfecte nas.

  1. nas

Inhoudsopgave

Top 10 nassen vergelijking

Bij het vergelijken van nassen letten onze adviseurs op een aantal aspecten die bij nassen van belang zijn. Zij kijken onder meer naar de prijs, gebruiksgemak, duurzaamheid en natuurlijk kwaliteit. Na het onderzoeken van deze aspecten kunnen onze adviseurs aangeven wat de beste nassen zijn. Wat de best geteste nas  voor jou is, is ten alle tijden jouw keuze. Jouw top 10 nassen kan verschillen van de top 10 nassen die gemaakt is door onze adviseurs. Welke nas je ook besluit te kopen, met een nas uit de top 10 ben je verzekerd van een goede nassen. Elke nas is uitgebreid onderzocht.

1. Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor.

Met de Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS is uw data lokaal opgeslagen en overal ter wereld toegankelijk. Met dit apparaat hoeft u niet langer afhankelijk te zijn van externe opslagsystemen, maar heeft u de volledige controle over uw gegevens en bepaalt u zelf wie deze mag bekijken. Deze hybride NAS is uitgerust met een krachtige 512 GB SSD en een 6-core ARM-processor voor supersnelle prestaties. Met de gebruiksvriendelijke app van Amber, heeft u altijd en overal toegang tot alle geüploade bestanden op uw NAS. U kunt deze gemakkelijk delen met uw vrienden en familie, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Met de Amber X kunt u uw gegevens gemakkelijk opslaan, beheren en delen, waar u ook bent!

2. Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.

Met AmberPRO krijg je een krachtige thuiscloud die je data op zijn plaats houdt en je toegang geeft tot je media, waar je ook bent. AmberPRO is voorzien van 4TB aan opslagruimte (2TB*2), een dual-band WiFi-router met hoge prestaties en een Docker-geoptimaliseerde platform, waardoor je toegang hebt tot het ecosysteem van apps. AmberPRO maakt gebruik van een intelligente cachingtechnologie, waardoor je data binnen enkele seconden toegankelijk is. Je kan je eigen persoonlijke cloud bouwen met een onbeperkt aantal gebruikers, waardoor je toegang krijgt tot je data, waar je ook bent. AmberPRO heeft ook een handige TV-casting-functionaliteit waarmee je je video's en foto's streamt naar je TV. Je kan ook automatisch je camera-backup van je Android of iPhone naar je server sturen. AmberPRO is klaar voor gebruik, je kan er direct mee aan de slag.

3. Synology DS120j NAS.

De Synology DiskStation DS120j is een compacte, eenvoudig te gebruiken NAS, speciaal ontworpen voor het beheer van persoonlijke gegevens. Met de vele mogelijkheden van deze NAS kunnen zowel beginners als gevorderde gebruikers aan de slag. De DS120j is uitgerust met een geavanceerd besturingssysteem, waardoor het een intuïtief te gebruiken en krachtige opslagoplossing is. De DS120j is uitgerust met een geavanceerde hardware, waaronder een dual-core processor met een kloksnelheid van 1,4 GHz en een geheugen tot 4GB DDR4. Het heeft een uitstekende prestatie met een lees- en schrijfsnelheid tot 112 MB/s. Met de Synology Hybrid RAID-ondersteuning kunnen gebruikers de opslagruimte gemakkelijk configureren en optimaliseren met een aangepaste RAID-configuratie. De DS120j is ook uitgerust met veel software en apps die gebruikers kunnen gebruiken om hun bestanden te beheren, te delen en veilig te houden. Gebruikers kunnen ook hun favoriete multimedia-inhoud streamen met de meegeleverde multimedia-apps. De DS120j wordt geleverd met een 2 jaar garantie van Synology, waarmee gebruikers hun NAS met gerustheid kunnen gebruiken.

4. Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.

Western Digital My Cloud Home is een krachtige NAS-opslagoplossing die de mogelijkheid biedt om al je bestanden centraal op te slaan in één plek. Het biedt 2 TB opslagruimte, zodat je al je muziek, foto's, video's, documenten en andere bestanden veilig kunt opslaan. Het is een eenvoudig te gebruiken opslagoplossing die je toegang geeft tot al je bestanden, waar je ook bent. Met de My Cloud Home-app heb je op al je apparaten toegang, waar je ook bent. Je kunt bestanden uploaden, downloaden en delen zonder dat je de beveiliging van je bestanden in gevaar brengt. Met de My Cloud Home kun je je bestanden moeiteloos synchroniseren met een breed scala aan apparaten. Je kunt gemakkelijk bestanden met je laptop, tablet, smartphone, externe harde schijf of USB-flashdrive synchroniseren. Het gaat allemaal automatisch, zodat je altijd up-to-date bent met al je bestanden. Met de My Cloud Home kun je ook back-ups maken van al je bestanden en je kunt er zelfs een persoonlijke mediabibliotheek mee maken, voor al je muziek, foto's en video's. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​persoonlijke cloud te maken, waarmee je gemakkelijk bestanden kunt del.

Andere reviews:

 

5. Netwerkopslag Synology DS220.

Netwerkopslag Synology DS220+ is de perfecte oplossing voor het opslaan, delen, beveiligen en synchroniseren van al je bestanden. Met deze netwerkopslag heb je toegang tot je bestanden vanaf verschillende apparaten, waaronder Windows-, Mac-, Linux- en mobiele besturingssystemen. Je kunt de Synology DS220+ ook gebruiken om media af te spelen en te streamen naar UPnP-apparaten, zoals televisies, Android-apparaten en speakers. De Synology DS220+ is voorzien van een krachtige processor en 2 GB RAM. Met dit vermogen kun je meer taken uitvoeren tegelijkertijd, zoals het transcoderen van videos op vliegende snelheid. Tevens is deze oplossing uitgerust met de intelligente Synology DiskStation Manager (DSM), waarmee je je bestanden kunt bewerken, beheren en back-ups kunt maken. De DSM biedt ook extra beveiligingsmogelijkheden, zoals twee-factor authenticatie, versleuteling en meer. Kortom, met de Synology DS220+ heb je een veelzijdige en betrouwbare netwerkopslag die je helpen je data te beheren.

6. Western Digital My Cloud EX2 Ultra NAS Barebone NAS

NO DESCRIPTION

7. Synology DiskStation DS923+ NAS-server 4 bays AMD Ryzen R160 4 GB DDR4.

De Synology DiskStation DS923+ NAS-server kan worden gebruikt om al uw gegevens te consolideren en te beveiligen. Met 4 bays en een AMD Ryzen R160 4 GB DDR4-processor is de DS923+ in staat om meer dan 50 TB opslagruimte te bieden. Met deze NAS-server kunt u uw gegevens overzetten met hoge snelheid en krijgt u de beste prestaties. U kunt de opslagcapaciteit uitbreiden met de optionele DX517 voor meer dan 120 TB opslagruimte. De DS923+ is ook uitgerust met snelheidsverhogende functies, zoals een dual-channel 10GbE-netwerkverbinding en de ondersteuning voor NVMe-schijven. Met deze functies kunt u de prestaties verder verbeteren en uw gegevensvelden, media-activiteiten en overdrachtstijd verkorten. Met de Synology DiskStation DS923+ krijg je een krachtige en veelzijdige opslagoplossing voor al je gegevens.

8. Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.

De Synology DiskStation DS223 is een NAS-systeem met een krachtige processor die geschikt is voor kleine of middelgrote bedrijven. Het is uitgerust met een Realtek RTD1619B-processor met een interne geheugencapaciteit van 2 GB DDR4. Het heeft een schijfinvoer van SATA III en ondersteunt HDD- en SSD-schijven met een formaat van 2,5 of 3,5 inch. Ook biedt het een breed scala aan netwerkprotocollen, waaronder SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP, enz. Het product is verpakt in een stevige desktop-behuizing met actieve koeling en één ventilator. Daarnaast is er een krachtige beveiligingsfunctie aanwezig die uw data tegen virussen, malware en andere externe bedreigingen beschermt. Bovendien kan het systeem eenvoudig worden aangepast aan uw behoeften met behulp van de vele apps en add-ons die beschikbaar zijn. De Synology DiskStation DS223 is een veelzijdige en krachtige NAS-oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare opslagoplossing.

9. Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

DS220j biedt een eenvoudige en betrouwbare manier om gegevens op te slaan en te delen. Het is voorzien van een 1.4 GHz CPU met 512MB RAM en twee schijven die tegelijk kunnen draaien, waardoor er een hogere bandbreedte wordt bereikt. Bovendien is de oplossing uitgerust met een energiebesparende functie waarmee u kunt profiteren van lagere energiekosten. DS220j is ook voorzien van een brede reeks functies die uw thuisnetwerk verbeteren. Het is uitgerust met een USB 3.0-poort, waarmee u uw externe opslagapparaten kunt aansluiten en gegevens kunt synchroniseren. Het is ook voorzien van twee schijven van 2.5" en 3.5", waarmee u uw opslagcapaciteit kunt uitbreiden met een extra schijf. Met de meegeleverde Synology Hybrid RAID-functie kunt u uw schijven ook combineren om een geavanceerd schijfbeheersysteem te creëren.

10. Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS.

Met de Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS kun je veel meer doen dan alleen back-ups maken. Met maar liefst 8TB opslagcapaciteit kun je enorme hoeveelheden content opslaan, vanaf meerdere computers, smartphones en tablets. De EX2 Ultra is voorzien van een dual-core processor, 1GB RAM geheugen en twee Gigabit Ethernet poorten. Hiermee wordt het beheer van je gegevens een stuk eenvoudiger. De EX2 Ultra is uitgerust met een krachtig besturingssysteem, My Cloud OS 3, waarmee je je gegevens overal kunt beheren. Je kunt je content beveiligen met een wachtwoord, versleutelen en je kunt zelfs een persoonlijk privénetwerk voor je gegevens creëren, zonder dat je een duur abonnement hoeft af te sluiten. Ook kun je back-ups maken van je gegevens naar een externe locatie, of je gegevens delen met anderen.

Slotwoord over nassen

Je hebt onze top 10 van de best geteste nassen kunnen bekijken. Na uitvoerig vergelijken van deze nassen en het bekijken van reviews van andere consumenten die al een nas getest hebben, zijn deze 10 nassen momenteel de beste nassen die op de markt verkrijgbaar zijn. 

We hopen dat jij de best geteste nas voor jezelf hebt kunt vinden in deze top 10 nassen. Dit is precies de reden dat onze adviseurs de top 10 nassen hebben opgesteld. Het is belangrijk om te weten dat niet iedereen dezelfde keuze maakt. Misschien vind jij het design belangrijker dan de duurzaamheid van nas en dat is prima. CosmeticaTop10.nl raadt altijd aan om de diverse nassen te onderzoeken om uiteindelijk de beste nas voor jezelf te vinden.

Conclusie over deze top 10 beste nassen

Het is een uitdaging om de beste nas uit het grote aanbod te kiezen. Gelukkig heeft onze top 10 jou al veel werk uit handen genomen! We raden je aan om de verschillende producten te vergelijken om te zien welke het beste bij jouw situatie past. Let ook op relevante kenmerken zoals het ontwerp, de duurzaamheid en natuurlijk de prijs. Zo ben je er zeker van dat je de juiste beslissing maakt! Daarnaast denken we dat het belangrijk is om je eigen wensen en behoeften voorop te stellen. Misschien vind je prestatie belangrijker dan bijvoorbeeld het ontwerp. Wat het ook is, kantoortop10.nl steunt je bij het vinden van de nas die perfect bij je past. We wensen je veel plezier met het uitzoeken van je nas!

Veelgestelde vragen over de top 10 beste nassen

Onze top 10 nassen is samengesteld na vele nassen getest en onderzocht te hebben. Daaruit zijn de 10 beste gekozen voor jou. Je kunt gerust uit de eerste drie een keuze maken:

Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor.

Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.

Synology DS120j NAS.

Als je op de “Beste prijs” knop drukt, wordt je automatisch naar deze aanbieder gebracht. Daar kan je een aankoop voor de voor jou beste nas doen. Wij verkopen zelf geen nassen, wij hebben echter wel de beste aanbieder voor jou uitgekozen. Wij werken met betrouwbare partners die een goede reputatie hebben. Je kunt dus met een gerust hart je nieuwe nas bestellen! 

Alle reviews die worden geschreven zijn authentiek en gebaseerd op onderzoek en testen. De resultaten van de nassen vergelijking zijn dus 100% betrouwbaar en onafhankelijk. Onze reviews worden geschreven door mensen met veel ervaring met nassen of experts op dat gebied. We worden niet vergoed door fabrikanten om positieve reviews te schrijven. 

We bekijken alle nassen die op de markt verkrijgbaar zijn. Deze nassen vergelijken we aan de hand van de kwaliteit, de prijs en overige zaken. Op deze manier krijg je de goed geteste nassen naar boven en kan je een goede top 10 samenstellen. Daarnaast bekijken we ook de reviews van nassen die andere gebruikers hebben achtergelaten. Zij hebben hun nas in gebruik en weten dus als geen ander wat de voor- en nadelen zijn per nas.

Disclaimer: Om commissies te genereren, gebruikt kantoortop10.nl advertentieprogramma’s om webshops te promoten, zoals Bol.com.

Picture of Ben
Ben

Hallo, mijn naam is Ben en ik ben 52 jaar oud. Al van jongs af aan ben ik dol op organizing en alles wat met kantoor management te maken heeft. Dit leidde ertoe dat ik een carrière op dit gebied nastreefde, waardoor ik veel inzichten verkreeg die ik nu met de wereld wil delen.

Gepubliceerd op: