1. kantoorbenodigdheden
  2. IVOL Whiteboard 100x150cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal

IVOL Whiteboard 100x150cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal

5/5

Haal meer uit je presentaties met IVOL Whiteboard 100x150cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over IVOL Whiteboard 100x150cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties IVOL Whiteboard 100x150cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal

Merk

Magnetisch

Ja

Materiaal

Gelakt staal

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 50 tot 100 cm, 100 cm en groter

Opties

Inclusief bevestigingsmateriaal, Magnetisch

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

15 kg

Met pennenbak

Omschrijving van IVOL Whiteboard 100x150cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal

Ben je op zoek naar een praktisch en duurzaam whiteboard voor op kantoor, op school of gewoon thuis? Dan is de IVOL Whiteboard 100x150cm de perfecte keuze voor jou! Dit whiteboard is gemaakt van hoogwaardig gelakt staal en wordt geleverd inclusief montagemateriaal, zodat je het eenvoudig aan de muur kunt bevestigen. Dit magnetische whiteboard is niet alleen functioneel, maar heeft ook een stijlvol design dat past bij elke kamer. Of je nu notities wilt maken tijdens vergaderingen of creatieve ideeën wilt uitwerken tijdens brainstormsessies, dit whiteboard biedt de ideale oplossing. Met een afmeting van 100x150cm heb je voldoende ruimte om al je gedachten en ideeën op te schrijven. Het IVOL Whiteboard is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook zeer duurzaam. Je kunt het bord droog uitwissen, waardoor je altijd een schoon oppervlak hebt om op te schrijven. Daarnaast is het magnetisch, waardoor je belangrijke documenten en notities eenvoudig kunt bevestigen met magneten. Dit whiteboard is speciaal ontworpen voor regelmatig gebruik en zal je jarenlang van dienst zijn. Kortom, als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig, functioneel en duurzaam whiteboard, dan is de IVOL Whiteboard 100x150cm de perfecte keuze voor jou. Bestel nu en geniet van de vele voordelen die dit whiteboard te bieden heeft!

Veelgestelde vragen over IVOL Whiteboard 100x150cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal

IVOL Whiteboard 100x150cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal is gemaakt van Gelakt staal. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van IVOL Whiteboard 100x150cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal zijn als volgt:

  • Hoogte:
  • Breedte: 50 tot 100 cm, 100 cm en groter

IVOL Whiteboard 100x150cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

IVOL Whiteboard 100x150cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal weegt 15 kg.

IVOL Whiteboard 100x150cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal is inclusief pennenbak: .

Bekijk ook andere presentatieborden