1. kantoorbenodigdheden
  2. Master of Boards Glas-Whiteboard Veiligheidsglas 60 x 90 cm

Master of Boards Glas-Whiteboard Veiligheidsglas 60 x 90 cm

5/5

Haal meer uit je presentaties met Master of Boards Glas-Whiteboard Veiligheidsglas 60 x 90 cm. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Master of Boards Glas-Whiteboard Veiligheidsglas 60 x 90 cm en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Master of Boards Glas-Whiteboard Veiligheidsglas 60 x 90 cm

Merk

Master of Boards

Magnetisch

Ja

Materiaal

Gehard glas

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 50 tot 100 cm

Opties

Magnetisch, Inclusief bevestigingsmateriaal, Krasvrij

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

9200 g

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Master of Boards Glas-Whiteboard Veiligheidsglas 60 x 90 cm

Dit Master of Boards Glas-Whiteboard Veiligheidsglas is niet zomaar een gewoon whiteboard. Het is ontworpen met oog voor esthetiek en functionaliteit. In tegenstelling tot goedkope glasborden heeft dit whiteboard een zuiver wit schrijfblad van veiligheidsglas, waardoor het op geen enkele manier onderdoet voor een traditioneel whiteboard. Wat dit whiteboard echt bijzonder maakt, is de onzichtbare bevestiging. Hierdoor lijkt het glazen whiteboard als het ware op de muur te zweven, wat een moderne en strakke uitstraling geeft aan elke ruimte. De frameloze randen dragen niet alleen bij aan de elegante look, maar maken het ook mogelijk om meerdere panelen naast elkaar te hangen. Zo kun je jouw creatieve ideeën de vrije loop laten en een hele muur vullen met dit stijlvolle glazen whiteboard. Met een afmeting van 60 x 90 cm biedt dit whiteboard voldoende schrijfruimte voor al jouw notities, tekeningen en brainstormsessies. Of je het nu gebruikt in een kantoor, een klaslokaal of thuis, dit Master of Boards Glas-Whiteboard Veiligheidsglas voegt zeker een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Het is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een functioneel en stijlvol whiteboard van hoge kwaliteit.

Veelgestelde vragen over Master of Boards Glas-Whiteboard Veiligheidsglas 60 x 90 cm

Master of Boards Glas-Whiteboard Veiligheidsglas 60 x 90 cm is gemaakt van Gehard glas. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Master of Boards Glas-Whiteboard Veiligheidsglas 60 x 90 cm zijn als volgt:

  • Hoogte: 60 cm
  • Breedte: 50 tot 100 cm

Master of Boards Glas-Whiteboard Veiligheidsglas 60 x 90 cm is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

Master of Boards Glas-Whiteboard Veiligheidsglas 60 x 90 cm weegt 9200 g.

Master of Boards Glas-Whiteboard Veiligheidsglas 60 x 90 cm is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden