1. kantoorbenodigdheden
  2. Navaris dubbelzijdig whiteboard en krijtbord Magnetisch wandbord met planbord Incl. stift, magneten en krijtjes 40 x 60

Navaris dubbelzijdig whiteboard en krijtbord Magnetisch wandbord met planbord Incl. stift, magneten en krijtjes 40 x 60

5/5

Haal meer uit je presentaties met Navaris dubbelzijdig whiteboard en krijtbord Magnetisch wandbord met planbord Incl. stift, magneten en krijtjes 40 x 60. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Navaris dubbelzijdig whiteboard en krijtbord Magnetisch wandbord met planbord Incl. stift, magneten en krijtjes 40 x 60 en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Navaris dubbelzijdig whiteboard en krijtbord Magnetisch wandbord met planbord Incl. stift, magneten en krijtjes 40 x 60

Merk

Navaris

Magnetisch

Ja

Materiaal

Afmetingen

Hoogte: 4 cm

Breedte: 45.3 cm

Opties

Magnetisch

Inclusief bevestigingsmateriaal

Gewicht

1300 g

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Navaris dubbelzijdig whiteboard en krijtbord Magnetisch wandbord met planbord Incl. stift, magneten en krijtjes 40 x 60

PRODUCTOMSCHRIJVING: "MEMOBORD ALS ORGANIZER: Onthoud notities en boodschappenlijstjes met dit wandbord, dat aan beide zijden magnetisch is. Gebruik de bijgeleverde punaises en magneten om to-dolijstjes, foto's, briefjes en memo's op te hangen. Dit veelzijdige bord is een echte alles-in-één oplossing voor het organiseren van je taken en het bijhouden van belangrijke informatie. Je zult nooit meer iets belangrijks vergeten! 3-IN-1 COMBI BORD: Dit wandbord is niet alleen een whiteboard, het heeft ook een schoolbord aan de andere kant waarop je kunt schrijven. Beide zijden zijn bovendien magnetisch, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om je ideeën en notities vast te zetten. Of je het nu gebruikt als weekplanner in de keuken, om notities te maken in je werkkamer of als speelgoed in de kinderkamer, dit bord is functioneel en decoratief tegelijkertijd. IN DE DOOS: Bij aankoop van dit dubbelzijdige wandbord ontvang je niet alleen het bord zelf, maar ook een uitwisbare stift, zes ronde magneten in verschillende kleuren, zes witte krijtjes, zes gekleurde krijtjes en een montageset om het bord op te hangen. Zo heb je alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Het schoolbord kan telkens opnieuw beschreven worden met het bijgeleverde krijt en de marker. En wanneer je klaar bent, kun je eenvoudig de inhoud verwijderen met.

Veelgestelde vragen over Navaris dubbelzijdig whiteboard en krijtbord Magnetisch wandbord met planbord Incl. stift, magneten en krijtjes 40 x 60

Navaris dubbelzijdig whiteboard en krijtbord Magnetisch wandbord met planbord Incl. stift, magneten en krijtjes 40 x 60 is gemaakt van . Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Navaris dubbelzijdig whiteboard en krijtbord Magnetisch wandbord met planbord Incl. stift, magneten en krijtjes 40 x 60 zijn als volgt:

  • Hoogte: 4 cm
  • Breedte: 45.3 cm

Navaris dubbelzijdig whiteboard en krijtbord Magnetisch wandbord met planbord Incl. stift, magneten en krijtjes 40 x 60 is inclusief bevestigingsmateriaal: .

Navaris dubbelzijdig whiteboard en krijtbord Magnetisch wandbord met planbord Incl. stift, magneten en krijtjes 40 x 60 weegt 1300 g.

Navaris dubbelzijdig whiteboard en krijtbord Magnetisch wandbord met planbord Incl. stift, magneten en krijtjes 40 x 60 is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden