1. kantoorbenodigdheden
  2. Navaris magnetisch whiteboard met stift Inclusief weekplanner Glas 40 x 60 cm Uitwisbaar Met stiften, magneten en

Navaris magnetisch whiteboard met stift Inclusief weekplanner Glas 40 x 60 cm Uitwisbaar Met stiften, magneten en

5/5

Haal meer uit je presentaties met Navaris magnetisch whiteboard met stift Inclusief weekplanner Glas 40 x 60 cm Uitwisbaar Met stiften, magneten en. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Navaris magnetisch whiteboard met stift Inclusief weekplanner Glas 40 x 60 cm Uitwisbaar Met stiften, magneten en en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Navaris magnetisch whiteboard met stift Inclusief weekplanner Glas 40 x 60 cm Uitwisbaar Met stiften, magneten en

Merk

Navaris

Magnetisch

Ja

Materiaal

Glas

Afmetingen

Hoogte: 3.52 cm

Breedte: tot 50 cm

Opties

Magnetisch, Inclusief bevestigingsmateriaal

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

3800 g

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Navaris magnetisch whiteboard met stift Inclusief weekplanner Glas 40 x 60 cm Uitwisbaar Met stiften, magneten en

VEELZIJDIGE ORGANIZER: Organiseer je leven met het Navaris magnetisch whiteboard met stift en weekplanner. Schrijf je afspraken en taken op in de weekplanner en maak notities op het magnetische notitiebord met de bijgeleverde uitwisbare stiften. Hang tegelijkertijd belangrijke foto's, notities of herinneringen op het bord met de meegeleverde magneten. 2-IN-1 COMBI BORD: Dit Navaris whiteboard is niet alleen om op te schrijven, maar dient ook als magnetisch memobord. Hierdoor kun je naast je geschreven to do-lijstjes ook belangrijke memo's ophangen. De set wordt compleet geleverd met magneten en uitwisbare stiften, zodat je direct aan de slag kunt. FUNCTIONEEL EN DECORATIEF: Dit magnetische whiteboard is niet alleen functioneel, maar ook een leuke toevoeging aan je interieur. Gebruik het als wekelijkse planner in de keuken of als notitiebord in je werkkamer. Het zwart-witte design past perfect bij elke interieurstijl. IN DE DOOS: Naast het whiteboard ontvang je drie droog uitwisbare markers in de kleuren zwart, wit en blauw, vijf ronde zwarte magneten en een handige montagekit waarmee je het bord eenvoudig kunt ophangen. UITWISBAAR: Het magnetische whiteboard kan telkens opnieuw beschreven worden met de meegeleverde stiften. Wil je de inhoud veranderen? Geen probleem, je kunt het gemakkelijk verwijderen met een droge of licht.

Veelgestelde vragen over Navaris magnetisch whiteboard met stift Inclusief weekplanner Glas 40 x 60 cm Uitwisbaar Met stiften, magneten en

Navaris magnetisch whiteboard met stift Inclusief weekplanner Glas 40 x 60 cm Uitwisbaar Met stiften, magneten en is gemaakt van Glas. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Navaris magnetisch whiteboard met stift Inclusief weekplanner Glas 40 x 60 cm Uitwisbaar Met stiften, magneten en zijn als volgt:

  • Hoogte: 3.52 cm
  • Breedte: tot 50 cm

Navaris magnetisch whiteboard met stift Inclusief weekplanner Glas 40 x 60 cm Uitwisbaar Met stiften, magneten en is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

Navaris magnetisch whiteboard met stift Inclusief weekplanner Glas 40 x 60 cm Uitwisbaar Met stiften, magneten en weegt 3800 g.

Navaris magnetisch whiteboard met stift Inclusief weekplanner Glas 40 x 60 cm Uitwisbaar Met stiften, magneten en is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden