1. kantoorbenodigdheden
  2. ACAZA magnetisch Whiteboard 40 x 60 cm Inclusief uitwisbare stift Wisser Afleggoot

ACAZA magnetisch Whiteboard 40 x 60 cm Inclusief uitwisbare stift Wisser Afleggoot

5/5

Haal meer uit je presentaties met ACAZA magnetisch Whiteboard 40 x 60 cm Inclusief uitwisbare stift Wisser Afleggoot. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over ACAZA magnetisch Whiteboard 40 x 60 cm Inclusief uitwisbare stift Wisser Afleggoot en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties ACAZA magnetisch Whiteboard 40 x 60 cm Inclusief uitwisbare stift Wisser Afleggoot

Merk

Magnetisch

Ja

Materiaal

Metaal | Aluminium

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: tot 50 cm

Opties

Inclusief bevestigingsmateriaal, Magnetisch

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

2 kg

Met pennenbak

Omschrijving van ACAZA magnetisch Whiteboard 40 x 60 cm Inclusief uitwisbare stift Wisser Afleggoot

Dit magnetische whiteboard van ACAZA is een hoogwaardig product dat perfect is voor het organiseren van jouw takenlijsten, het maken van grafieken of het snel noteren van belangrijke informatie. Met een afmeting van 40 x 60 cm biedt het voldoende ruimte om al jouw ideeën en plannen op te schrijven. Dit whiteboard is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het heeft een strak design dat naadloos past in elke ruimte, of het nu op kantoor, in de keuken of in de kinderkamer is. Daarnaast is het bord voorzien van een handige afleggoot waar je jouw stiften en wisser kunt plaatsen, waardoor je ze altijd bij de hand hebt. Bij aanschaf van dit whiteboard ontvang je niet alleen het bord zelf, maar ook een bordwisser, bevestigingsmateriaal én een stift. Zo ben je direct klaar om aan de slag te gaan. Kortom, met dit magnetische whiteboard van ACAZA haal je een veelzijdig en praktisch product in huis dat jou helpt om georganiseerd te blijven en jouw creativiteit de vrije loop te laten.

Veelgestelde vragen over ACAZA magnetisch Whiteboard 40 x 60 cm Inclusief uitwisbare stift Wisser Afleggoot

ACAZA magnetisch Whiteboard 40 x 60 cm Inclusief uitwisbare stift Wisser Afleggoot is gemaakt van Metaal | Aluminium. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van ACAZA magnetisch Whiteboard 40 x 60 cm Inclusief uitwisbare stift Wisser Afleggoot zijn als volgt:

  • Hoogte:
  • Breedte: tot 50 cm

ACAZA magnetisch Whiteboard 40 x 60 cm Inclusief uitwisbare stift Wisser Afleggoot is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

ACAZA magnetisch Whiteboard 40 x 60 cm Inclusief uitwisbare stift Wisser Afleggoot weegt 2 kg.

ACAZA magnetisch Whiteboard 40 x 60 cm Inclusief uitwisbare stift Wisser Afleggoot is inclusief pennenbak: .

Bekijk ook andere presentatieborden