1. kantoorbenodigdheden
  2. FERFLEX Huis magneet bord magneetbord magneetsticker magneetbord voor kinderen magneetbord kinderkamer magneetbord

FERFLEX Huis magneet bord magneetbord magneetsticker magneetbord voor kinderen magneetbord kinderkamer magneetbord

5/5

Haal meer uit je presentaties met FERFLEX Huis magneet bord magneetbord magneetsticker magneetbord voor kinderen magneetbord kinderkamer magneetbord. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over FERFLEX Huis magneet bord magneetbord magneetsticker magneetbord voor kinderen magneetbord kinderkamer magneetbord en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties FERFLEX Huis magneet bord magneetbord magneetsticker magneetbord voor kinderen magneetbord kinderkamer magneetbord

Merk

Ferflex

Magnetisch

Ja

Materiaal

Magnesium

Afmetingen

Hoogte: 11 cm

Breedte: 11 cm

Opties

Magnetisch, Krasvrij, Inclusief bevestigingsmateriaal

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

1400 g

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van FERFLEX Huis magneet bord magneetbord magneetsticker magneetbord voor kinderen magneetbord kinderkamer magneetbord

De FERFLEX Huis magneetbord magneetsticker is een uniek en veelzijdig product dat de verbeelding van kinderen stimuleert en tegelijkertijd een decoratieve touch geeft aan elke kinderkamer of speelkamer. Dit verplaatsbare magneetbord is ontworpen in de vorm van een schattig huis, waardoor het een speelkameraad wordt voor elk kind. Met de FERFLEX Huis magneetbord magneetsticker kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen unieke verhalen en scènes creëren. De magneetsticker kan gemakkelijk op elke gladde ondergrond worden bevestigd, zoals muren, deuren of kasten. Hierdoor kunnen kinderen hun magische huis overal in de kamer plaatsen en hun eigen fantasiewereld tot leven brengen. Daarnaast is de FERFLEX Huis magneetbord magneetsticker niet alleen een speelgoed, maar ook een decoratief element. Het kleurrijke ontwerp en de schattige details van het huis zorgen voor een vrolijke en levendige sfeer in de kinderkamer. Bovendien is de magneetsticker gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en eenvoudig schoon te maken is, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik. Kortom, de FERFLEX Huis magneetbord magneetsticker is een must-have voor elke kinderkamer of speelkamer. Het stimuleert de verbeelding van kinderen, biedt eindeloze speelmogelijkheden en vo.

Veelgestelde vragen over FERFLEX Huis magneet bord magneetbord magneetsticker magneetbord voor kinderen magneetbord kinderkamer magneetbord

FERFLEX Huis magneet bord magneetbord magneetsticker magneetbord voor kinderen magneetbord kinderkamer magneetbord is gemaakt van Magnesium. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van FERFLEX Huis magneet bord magneetbord magneetsticker magneetbord voor kinderen magneetbord kinderkamer magneetbord zijn als volgt:

  • Hoogte: 11 cm
  • Breedte: 11 cm

FERFLEX Huis magneet bord magneetbord magneetsticker magneetbord voor kinderen magneetbord kinderkamer magneetbord is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

FERFLEX Huis magneet bord magneetbord magneetsticker magneetbord voor kinderen magneetbord kinderkamer magneetbord weegt 1400 g.

FERFLEX Huis magneet bord magneetbord magneetsticker magneetbord voor kinderen magneetbord kinderkamer magneetbord is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden