1. kantoorbenodigdheden
  2. Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Goud Inclusief Benodigdheden

Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Goud Inclusief Benodigdheden

5/5

Haal meer uit je presentaties met Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Goud Inclusief Benodigdheden. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Goud Inclusief Benodigdheden en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Goud Inclusief Benodigdheden

Merk

Designglas

Magnetisch

Ja

Materiaal

Glas

Afmetingen

Hoogte: 0.4 cm

Breedte: 90 cm

Opties

Magnetisch, Krasvrij, Inclusief bevestigingsmateriaal

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

3.5 kg

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Goud Inclusief Benodigdheden

Het Designglas Magneetbord is een uniek en veelzijdig product dat perfect is voor zowel thuis als op kantoor. Met zijn magnetische glazen oppervlak biedt het bord een praktische oplossing voor al je memo- en presentatiebehoeften. Of je nu belangrijke notities wilt maken of ideeën wilt delen tijdens vergaderingen, dit magneetbord is de ideale metgezel. Dit magneetbord is gemaakt van hoogwaardig glas, wat zorgt voor een duurzaam en stevig oppervlak. Het wordt geleverd inclusief alle benodigdheden, zodat je meteen aan de slag kunt. Daarnaast heeft het bord een stijlvol en strak ontwerp, waardoor het een moderne en elegante toevoeging is aan elke ruimte. Of je nu een drukke professional bent die graag georganiseerd blijft, of een creatieve geest die graag zijn ideeën visualiseert, dit magneetbord is onmisbaar. Het biedt de perfecte oplossing voor het bewaren van je notities, to-do lijstjes en belangrijke documenten. Creëer een georganiseerde en inspirerende omgeving met dit praktische en stijlvolle magneetbord.

Veelgestelde vragen over Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Goud Inclusief Benodigdheden

Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Goud Inclusief Benodigdheden is gemaakt van Glas. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Goud Inclusief Benodigdheden zijn als volgt:

  • Hoogte: 0.4 cm
  • Breedte: 90 cm

Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Goud Inclusief Benodigdheden is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Goud Inclusief Benodigdheden weegt 3.5 kg.

Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Goud Inclusief Benodigdheden is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden