1. kantoorbenodigdheden
  2. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner

5/5

Haal meer uit je presentaties met Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner

Merk

Brute Strength

Magnetisch

Ja

Materiaal

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Opties

Magnetisch

Inclusief bevestigingsmateriaal

Gewicht

391 g

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner

Met de Brute Strength magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord heb je de perfecte tool in handen om te plannen en structuur aan te brengen in het dagelijks leven. Deze set bevat maar liefst 50 magnetische pictogrammen, speciaal ontworpen voor kinderen met autisme en andere behoeften aan dagelijkse routines. Deze kleurrijke pictogrammen zijn niet alleen praktisch, maar ook visueel aantrekkelijk. Elk pictogram vertegenwoordigt een specifieke taak of activiteit, zoals tandenpoetsen, ontbijten, naar school gaan, buitenspelen en nog veel meer. Door deze pictogrammen op een magnetisch bord te plaatsen, kunnen kinderen en volwassenen gemakkelijk hun dagelijkse routine visualiseren en organiseren. De Brute Strength magnetische pictogrammen zijn niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die behoefte hebben aan structuur en planning in hun leven. Of je nu een ouder bent die de dagelijkse routine van je kinderen wilt organiseren of een volwassene die zijn eigen planning wil verbeteren, deze magnetische pictogrammen bieden de ondersteuning die je nodig hebt. Creëer een overzichtelijke planning en geniet van een gevoel van rust en controle in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Veelgestelde vragen over Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner is gemaakt van . Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner zijn als volgt:

  • Hoogte:
  • Breedte:

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner is inclusief bevestigingsmateriaal: .

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner weegt 391 g.

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden