1. kantoorbenodigdheden
  2. Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Spierwit Inclusief Benodigdheden

Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Spierwit Inclusief Benodigdheden

5/5

Haal meer uit je presentaties met Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Spierwit Inclusief Benodigdheden. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Spierwit Inclusief Benodigdheden en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Spierwit Inclusief Benodigdheden

Merk

Designglas

Magnetisch

Ja

Materiaal

Gehard glas

Afmetingen

Hoogte: 4 mm

Breedte: 60 cm

Opties

Magnetisch, Krasvrij, Inclusief bevestigingsmateriaal

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

3.5 g

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Spierwit Inclusief Benodigdheden

Het Designglas Magneetbord is een essentiële aanvulling voor zowel thuis als op kantoor. Met zijn veelzijdige functies en stijlvolle design is dit magnetische glazen bord perfect voor al je memo's en presentaties. Of je nu een berichtje wilt achterlaten voor je huisgenoten of belangrijke notities wilt maken tijdens een vergadering, dit bord biedt de oplossing die je nodig hebt. Dit magneetbord is gemaakt van hoogwaardig glas, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een moderne uitstraling heeft. Het bord wordt geleverd inclusief alle benodigdheden, waardoor je direct aan de slag kunt. Of je nu magneten wilt gebruiken om belangrijke documenten bij elkaar te houden of markers om je ideeën op te schrijven, dit bord biedt alle mogelijkheden die je nodig hebt. Met zijn strakke ontwerp past dit magneetbord perfect in elke ruimte. Of het nu in je kantoor is, de keuken of de kinderkamer, dit bord voegt een stijlvolle touch toe aan elke omgeving. Bovendien is het bord ook nog eens functioneel, waardoor het de perfecte oplossing is voor het bewaren van je notities en to-do lijstjes. Kortom, het Designglas Magneetbord is een praktisch en stijlvol accessoire dat onmisbaar is in elke ruimte.

Veelgestelde vragen over Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Spierwit Inclusief Benodigdheden

Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Spierwit Inclusief Benodigdheden is gemaakt van Gehard glas. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Spierwit Inclusief Benodigdheden zijn als volgt:

  • Hoogte: 4 mm
  • Breedte: 60 cm

Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Spierwit Inclusief Benodigdheden is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Spierwit Inclusief Benodigdheden weegt 3.5 g.

Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Spierwit Inclusief Benodigdheden is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden