1. kantoorbenodigdheden
  2. Durable SHERPA® Soho paneeldrager - Inclusief 5 display panelen

Durable SHERPA® Soho paneeldrager - Inclusief 5 display panelen

5/5

Haal meer uit je presentaties met Durable SHERPA® Soho paneeldrager - Inclusief 5 display panelen. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Durable SHERPA® Soho paneeldrager - Inclusief 5 display panelen en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Durable SHERPA® Soho paneeldrager - Inclusief 5 display panelen

Merk

Durable

Magnetisch

Ja

Materiaal

Plastic

Afmetingen

Hoogte: 8.30 cm

Breedte: tot 50 cm

Opties

Magnetisch, Met pennenbak

Inclusief bevestigingsmateriaal

Nee

Gewicht

1337 g

Met pennenbak

Ja

Omschrijving van Durable SHERPA® Soho paneeldrager - Inclusief 5 display panelen

De Durable SHERPA® Soho paneeldrager is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een compacte en duurzame oplossing voor het organiseren van documenten. Met deze paneeldrager kunnen prijslijsten, productinformatie, telefoonnummers en andere belangrijke documenten eenvoudig worden geordend en gepresenteerd. Wat deze paneeldrager echt uniek maakt, is zijn veelzijdigheid. Dankzij het compacte formaat kan hij gemakkelijk worden gebruikt in kleine ruimtes, zoals in huis of in kleine kantoren. Of je nu een drukke professional bent die behoefte heeft aan een georganiseerde werkplek, of een thuisgebruiker die graag al zijn belangrijke documenten binnen handbereik wil hebben, deze paneeldrager is de perfecte oplossing. Bij aankoop van de Durable SHERPA® Soho paneeldrager ontvang je ook nog eens 5 zwarte display panelen van A4 formaat. Hierdoor kun je direct aan de slag met het presenteren van je belangrijke documenten. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens een garantie van 5 jaar op alle SHERPA® producten. Zo kun je met een gerust hart genieten van de duurzaamheid en kwaliteit van deze paneeldrager. Kies voor de Durable SHERPA® Soho paneeldrager en breng orde en stijl in je werkruimte!

Veelgestelde vragen over Durable SHERPA® Soho paneeldrager - Inclusief 5 display panelen

Durable SHERPA® Soho paneeldrager - Inclusief 5 display panelen is gemaakt van Plastic. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Durable SHERPA® Soho paneeldrager - Inclusief 5 display panelen zijn als volgt:

  • Hoogte: 8.30 cm
  • Breedte: tot 50 cm

Durable SHERPA® Soho paneeldrager - Inclusief 5 display panelen is inclusief bevestigingsmateriaal: Nee.

Durable SHERPA® Soho paneeldrager - Inclusief 5 display panelen weegt 1337 g.

Durable SHERPA® Soho paneeldrager - Inclusief 5 display panelen is inclusief pennenbak: Ja.

Bekijk ook andere presentatieborden