1. kantoorbenodigdheden
  2. Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser

Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser

5/5

Haal meer uit je presentaties met Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser

Merk

Nobo

Magnetisch

Ja

Materiaal

Afmetingen

Hoogte: 2 cm

Breedte: 585 cm

Opties

Magnetisch, Geschikt voor t-kaarten

Inclusief bevestigingsmateriaal

Nee

Gewicht

697 g

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser

Dit prachtige combinatiebord, genaamd de Nobo Magnetische Combibord, is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een georganiseerde en stijlvolle manier om hun planning en notities bij te houden. Het bord heeft een magnetisch oppervlak dat droog uitwisbaar is, waardoor u gemakkelijk belangrijke data en afspraken kunt markeren en weer kunt wissen zonder gedoe. Maar dat is niet alles! Onder het magnetische oppervlak bevindt zich een handig notitiebord van kurk. Dit biedt u de mogelijkheid om belangrijke memo's, notities of foto's vast te prikken, zodat u ze altijd bij de hand heeft. Het gebogen ontwerp van de stijlvolle zwarte lijst met zilveren accenten voegt een moderne touch toe aan uw kantoor of huis. Om ervoor te zorgen dat u meteen aan de slag kunt, wordt de Nobo Magnetische Combibord geleverd met handige accessoires. U ontvangt foamtape om het bord stevig aan de muur te bevestigen, een zwarte magnetische re-writable-marker met een handige wisser aan het uiteinde, en twee magneten om extra documenten of notities op het bord te bevestigen. Met een afmeting van 585 mm x 430 mm biedt dit bord voldoende ruimte om al uw belangrijke informatie overzichtelijk te organiseren. Kortom, met de Nobo Magnetische Combibord kunt u uw planning en notities op een stijlvolle en efficiënte manier beheren.

Veelgestelde vragen over Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser

Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser is gemaakt van . Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser zijn als volgt:

  • Hoogte: 2 cm
  • Breedte: 585 cm

Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser is inclusief bevestigingsmateriaal: Nee.

Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser weegt 697 g.

Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden