1. kantoorbenodigdheden
  2. Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden

Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden

5/5

Haal meer uit je presentaties met Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden

Merk

Designglas

Magnetisch

Ja

Materiaal

Gehard glas

Afmetingen

Hoogte: 4 mm

Breedte: 40 cm

Opties

Magnetisch, Krasvrij

Inclusief bevestigingsmateriaal

Nee

Gewicht

3.6 kg

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden

Het Designglas Magneetbord is een absolute must-have voor zowel thuis als op kantoor. Dit veelzijdige, magnetische glazen bord is de ideale oplossing voor al je memo- en presentatiebehoeften. Met zijn multifunctionele karakter kan het gebruikt worden als memobord en whiteboard, waardoor je al je belangrijke notities en taken op één plek kunt bewaren. Dit magneetbord is gemaakt van hoogwaardig glas en wordt geleverd inclusief alle benodigdheden die je nodig hebt. Het strakke ontwerp en de gouden kleur maken het niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. Of je nu een drukke professional bent die al zijn belangrijke vergaderingen en deadlines bijhoudt, of een creatieve geest die inspiratie en ideeën wil vastleggen, dit Designglas Magneetbord is de perfecte metgezel. Of je nu een kantoor aan huis hebt, een drukke werkplek of gewoon een georganiseerd huishouden wilt creëren, dit magneetbord biedt de perfecte oplossing. Met zijn magnetische eigenschappen kun je notities, foto's, kaarten en andere belangrijke documenten veilig op het bord bevestigen. Het is een praktische en stijlvolle manier om je leven georganiseerd te houden en tegelijkertijd een vleugje elegantie toe te voegen aan je interieur. Het Designglas Magneetbord is de ultieme combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Veelgestelde vragen over Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden

Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden is gemaakt van Gehard glas. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden zijn als volgt:

  • Hoogte: 4 mm
  • Breedte: 40 cm

Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden is inclusief bevestigingsmateriaal: Nee.

Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden weegt 3.6 kg.

Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden