1. kantoorbenodigdheden
  2. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner

5/5

Haal meer uit je presentaties met Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner

Merk

Brute Strength

Magnetisch

Ja

Materiaal

Afmetingen

Hoogte: 4 mm

Breedte: 4 cm

Opties

Magnetisch

Inclusief bevestigingsmateriaal

Gewicht

358 g

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner

De set bestaat uit 50 verschillende pictogrammen die op een weekplanner planbord kunnen worden geplaatst. Deze pictogrammen zijn speciaal ontworpen voor kinderen met autisme, omdat ze visuele ondersteuning bieden bij het dagelijks leven en het creëren van een gestructureerde routine. De magnetische pictogrammen zijn kleurrijk, levendig en aantrekkelijk voor kinderen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Elke pictogram is voorzien van een magneet aan de achterkant, waardoor ze stevig op een magnetisch oppervlak blijven zitten. Met deze pictogrammen kunnen kinderen zelfstandig hun dagelijkse activiteiten plannen en organiseren. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om de volgorde van taken aan te geven, zoals tandenpoetsen, ontbijten, naar school gaan en spelen. Dit helpt kinderen om een gevoel van controle en structuur te ontwikkelen, wat essentieel is voor kinderen met autisme. Brute Strength’s magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord zijn een geweldige tool om kinderen te ondersteunen bij het ontwikkelen van planning- en organisatievaardigheden. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook leuk en aantrekkelijk voor kinderen. Geef uw kind de kracht van structuur en planning met deze magnetische pictogrammen!

Veelgestelde vragen over Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner is gemaakt van . Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner zijn als volgt:

  • Hoogte: 4 mm
  • Breedte: 4 cm

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner is inclusief bevestigingsmateriaal: .

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner weegt 358 g.

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden