1. kantoorbenodigdheden
  2. Relaxdays glassboard glas magneetbord whiteboard memobord prikbord - 20 x 40 cm

Relaxdays glassboard glas magneetbord whiteboard memobord prikbord - 20 x 40 cm

5/5

Haal meer uit je presentaties met Relaxdays glassboard glas magneetbord whiteboard memobord prikbord - 20 x 40 cm. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Relaxdays glassboard glas magneetbord whiteboard memobord prikbord - 20 x 40 cm en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Relaxdays glassboard glas magneetbord whiteboard memobord prikbord - 20 x 40 cm

Merk

Relaxdays

Magnetisch

Ja

Materiaal

Glas

Afmetingen

Hoogte: 20 cm

Breedte: tot 50 cm

Opties

Magnetisch, Inclusief bevestigingsmateriaal, Met pennenbak

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

1.36 kg

Met pennenbak

Ja

Omschrijving van Relaxdays glassboard glas magneetbord whiteboard memobord prikbord - 20 x 40 cm

Dit magnetische memobord, genaamd Relaxdays glas magneetbord, is een absolute must-have voor het organiseren en plannen van werkzaamheden, zowel op kantoor als thuis. Met een afmeting van 20 x 40 cm biedt dit bord voldoende ruimte om al je notities, takenlijsten en belangrijke documenten overzichtelijk bij elkaar te houden. Bij aankoop van dit memobord ontvang je niet alleen het glazen bord zelf, maar ook 3 magneten, een marker en een magnetische markerhouder. Hiermee kun je gemakkelijk belangrijke documenten of notities aan het bord bevestigen en tegelijkertijd belangrijke aantekeningen maken. Dankzij de 4 houders aan de achterkant van het bord, kan het memobord zowel horizontaal als verticaal aan de muur worden opgehangen, afhankelijk van jouw voorkeur en beschikbare ruimte. Daarnaast is dit memobord zeer praktisch in gebruik. Het glazen oppervlak is eenvoudig en snel schoon te maken met behulp van de achterkant van de magnetische markerhouder. Het bord is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het melkkleurige design zonder lijst geeft dit memobord een bijzondere uitstraling en maakt het een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Organiseer je werk efficiënter en voeg een vleugje elegantie toe aan je kantoor of thuis met dit Relaxdays glas magneetbord.

Veelgestelde vragen over Relaxdays glassboard glas magneetbord whiteboard memobord prikbord - 20 x 40 cm

Relaxdays glassboard glas magneetbord whiteboard memobord prikbord - 20 x 40 cm is gemaakt van Glas. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Relaxdays glassboard glas magneetbord whiteboard memobord prikbord - 20 x 40 cm zijn als volgt:

  • Hoogte: 20 cm
  • Breedte: tot 50 cm

Relaxdays glassboard glas magneetbord whiteboard memobord prikbord - 20 x 40 cm is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

Relaxdays glassboard glas magneetbord whiteboard memobord prikbord - 20 x 40 cm weegt 1.36 kg.

Relaxdays glassboard glas magneetbord whiteboard memobord prikbord - 20 x 40 cm is inclusief pennenbak: Ja.

Bekijk ook andere presentatieborden