1. kantoorbenodigdheden
  2. Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Bord inclusief magneten en marker

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Bord inclusief magneten en marker

5/5

Haal meer uit je presentaties met Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Bord inclusief magneten en marker. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Bord inclusief magneten en marker en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Bord inclusief magneten en marker

Merk

Navaris

Magnetisch

Ja

Materiaal

Afmetingen

Hoogte: 3.6 cm

Breedte: 36 cm

Opties

Magnetisch, Krasvrij, Inclusief bevestigingsmateriaal

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

3830 g

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Bord inclusief magneten en marker

Dit magnetische glasbord van Navaris is een veelzijdig en functioneel item voor aan de muur. Hang gemakkelijk notitiebriefjes, kaartjes en foto's op en gebruik het bord als handige weekplanner of to-dolijst. Met de meegeleverde marker kun je erop schrijven en alles overzichtelijk bijhouden. Naast het praktische aspect is dit glazen magneetbord ook nog eens stijlvol en chique. Of je nu belangrijke afspraken en taken wilt plannen of gewoon leuke ansichtkaarten en foto's wilt ophangen, dit bord is een echte eyecatcher aan de wand. Het bord heeft een afmeting van 80 x 30 centimeter en wordt geleverd met vijf magneten en een marker. We raden aan om de extra sterke magneten te gebruiken, omdat gewone koelkastmagneetjes niet goed blijven hangen. Het fijne aan dit wandbord is dat het herbruikbaar is. Je kunt het bord eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek of spons. Let er wel op dat je geen schoonmaakmiddel gebruikt, dit kan het bord beschadigen. Geef dit memoboard een mooi plekje aan de muur in de keuken, woonkamer, hal of je thuiskantoor. Het zal zeker een praktische en decoratieve toevoeging zijn aan je interieur.

Veelgestelde vragen over Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Bord inclusief magneten en marker

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Bord inclusief magneten en marker is gemaakt van . Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Bord inclusief magneten en marker zijn als volgt:

  • Hoogte: 3.6 cm
  • Breedte: 36 cm

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Bord inclusief magneten en marker is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Bord inclusief magneten en marker weegt 3830 g.

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Bord inclusief magneten en marker is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden