1. kantoorbenodigdheden
  2. IVOL Whiteboard zonder rand 100x150 cm Magnetisch Frameless

IVOL Whiteboard zonder rand 100x150 cm Magnetisch Frameless

5/5

Haal meer uit je presentaties met IVOL Whiteboard zonder rand 100x150 cm Magnetisch Frameless. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over IVOL Whiteboard zonder rand 100x150 cm Magnetisch Frameless en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties IVOL Whiteboard zonder rand 100x150 cm Magnetisch Frameless

Merk

Magnetisch

Ja

Materiaal

Gelakt staal

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 50 tot 100 cm, 100 cm en groter

Opties

Inclusief bevestigingsmateriaal, Magnetisch

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

10 kg

Met pennenbak

Omschrijving van IVOL Whiteboard zonder rand 100x150 cm Magnetisch Frameless

Ben je op zoek naar een whiteboard voor je kantoorruimte, ontvangsthal of vergaderzaal? Dan is het IVOL Whiteboard zonder rand de perfecte keuze voor jou. Dit moderne alternatief voor het traditionele whiteboard geeft elke ruimte een eigentijdse en unieke uitstraling. Het IVOL Whiteboard zonder rand is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Zonder de aluminium omlijsting is het mogelijk om meerdere whiteboards naast of onder elkaar te plaatsen, waardoor je een groot schrijfoppervlak kunt creëren. Hierdoor kun je gemakkelijk brainstormen, notities maken en ideeën visualiseren. Dit magnetische whiteboard is van hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig schoon te maken. Het oppervlak biedt een uitstekende schrijfervaring en voorkomt dat markers vlekken achterlaten. Met de afmetingen van 100x150 cm is er voldoende ruimte om al je gedachten en concepten op te schrijven. Het IVOL Whiteboard zonder rand is de ideale keuze voor moderne kantoren die streven naar een stijlvolle en georganiseerde omgeving. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van dit frameless whiteboard.

Veelgestelde vragen over IVOL Whiteboard zonder rand 100x150 cm Magnetisch Frameless

IVOL Whiteboard zonder rand 100x150 cm Magnetisch Frameless is gemaakt van Gelakt staal. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van IVOL Whiteboard zonder rand 100x150 cm Magnetisch Frameless zijn als volgt:

  • Hoogte:
  • Breedte: 50 tot 100 cm, 100 cm en groter

IVOL Whiteboard zonder rand 100x150 cm Magnetisch Frameless is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

IVOL Whiteboard zonder rand 100x150 cm Magnetisch Frameless weegt 10 kg.

IVOL Whiteboard zonder rand 100x150 cm Magnetisch Frameless is inclusief pennenbak: .

Bekijk ook andere presentatieborden