1. kantoorbenodigdheden
  2. Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 60 x 40 cm Magneetbord inclusief magneten en

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 60 x 40 cm Magneetbord inclusief magneten en

5/5

Haal meer uit je presentaties met Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 60 x 40 cm Magneetbord inclusief magneten en. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 60 x 40 cm Magneetbord inclusief magneten en en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 60 x 40 cm Magneetbord inclusief magneten en

Merk

Navaris

Magnetisch

Ja

Materiaal

Afmetingen

Hoogte: 4.5 cm

Breedte: 47 cm

Opties

Magnetisch, Krasvrij, Inclusief bevestigingsmateriaal

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

3775 g

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 60 x 40 cm Magneetbord inclusief magneten en

VEELZIJDIG BORD: Hang notitiebriefjes, kaartjes en foto's op het magnetische glasbord van Navaris. Daarnaast kun je het ook gebruiken als weekplanner of to-dolijst, want met de meegeleverde marker kun je erop schrijven. FUNCTIONEEL & STIJLVOL: Het glazen bord heeft een chique uitstraling. Of je het nu praktisch gebruikt als planner of er leuke ansichtkaarten en foto's op hangt, het is een eyecatcher aan de muur. DETAILS: Het planbord heeft een afmeting van 60 x 40 centimeter en wordt geleverd met vijf magneten en een marker. We raden aan om de extra sterke magneten te gebruiken, gewone koelkastmagneetjes blijven namelijk niet goed hangen. HERBRUIKBAAR: Het wandbord kan worden beschreven met de meegeleverde stift. Met een vochtige doek of spons kun je het magneetbord gemakkelijk schoonmaken. Let op: gebruik geen schoonmaakmiddel, dit kan het bord beschadigen. AAN DE MUUR: Geef het memoboard een mooie plek aan de muur. Het past perfect in de keuken, woonkamer, hal of in je thuiskantoor. Het Navaris glasbord is een veelzijdig en stijlvol product dat perfect is voor het organiseren van je dagelijkse taken en het tonen van je favoriete herinneringen. Hang notitiebriefjes, kaartjes en foto's op het magnetische glasbord en houd jezelf georganiseerd. Met de meegeleverde marker kun je gemakkelijk sch.

Veelgestelde vragen over Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 60 x 40 cm Magneetbord inclusief magneten en

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 60 x 40 cm Magneetbord inclusief magneten en is gemaakt van . Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 60 x 40 cm Magneetbord inclusief magneten en zijn als volgt:

  • Hoogte: 4.5 cm
  • Breedte: 47 cm

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 60 x 40 cm Magneetbord inclusief magneten en is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 60 x 40 cm Magneetbord inclusief magneten en weegt 3775 g.

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 60 x 40 cm Magneetbord inclusief magneten en is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden