1. kantoorbenodigdheden
  2. Magneetbord van Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden

Magneetbord van Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden

5/5

Haal meer uit je presentaties met Magneetbord van Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Magneetbord van Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Magneetbord van Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden

Merk

Designglas

Magnetisch

Ja

Materiaal

Veiligheidsglas

Afmetingen

Hoogte: 0.4 cm

Breedte: 60 cm

Opties

Magnetisch, Krasvrij, Inclusief bevestigingsmateriaal

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

3.5 kg

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Magneetbord van Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden

Het Designglas Magneetbord van 60x40cm is een must-have voor zowel thuis als op kantoor. Dit veelzijdige bord is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een prachtige gouden kleur. Het is niet alleen een memobord, maar ook een whiteboard, waardoor het perfect is voor al je memo- en presentatiebehoeften. Dit magneetbord wordt geleverd inclusief alle benodigdheden, zodat je meteen aan de slag kunt. De set bevat magneten en een whiteboardmarker, waardoor je ideeën en notities gemakkelijk kunt organiseren en markeren. De strakke en moderne uitstraling van dit bord maakt het een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte, of het nu je kantoor, keuken of slaapkamer is. Met dit magneetbord hoef je je nooit meer zorgen te maken over het kwijtraken van je belangrijke notities en to-do lijstjes. Het biedt een praktische en georganiseerde oplossing voor het bewaren en ordenen van al je belangrijke informatie. Of je nu een drukke professional bent die behoefte heeft aan een geordend kantoor, of een creatieve ziel die regelmatig nieuwe ideeën heeft, dit magneetbord zal je leven gemakkelijker en productiever maken.

Veelgestelde vragen over Magneetbord van Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden

Magneetbord van Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden is gemaakt van Veiligheidsglas. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Magneetbord van Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden zijn als volgt:

  • Hoogte: 0.4 cm
  • Breedte: 60 cm

Magneetbord van Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

Magneetbord van Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden weegt 3.5 kg.

Magneetbord van Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm Goud Inclusief Benodigdheden is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden