1. kantoorbenodigdheden
  2. Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Zilver- Inclusief Benodigdheden

Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Zilver- Inclusief Benodigdheden

5/5

Haal meer uit je presentaties met Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Zilver- Inclusief Benodigdheden. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Zilver- Inclusief Benodigdheden en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Zilver- Inclusief Benodigdheden

Merk

Designglas

Magnetisch

Ja

Materiaal

Glas

Afmetingen

Hoogte: 0.4 cm

Breedte: 90 cm

Opties

Magnetisch, Krasvrij, Inclusief bevestigingsmateriaal

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

7 kg

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Zilver- Inclusief Benodigdheden

Het Designglas Magneetbord is niet zomaar een gewoon bord, maar een multifunctioneel glazen bord dat perfect past in zowel huiselijke als zakelijke omgevingen. Met zijn magnetische eigenschappen biedt het de ideale oplossing voor al je memo's en presentaties. Dit bord is niet alleen geschikt als memobord, maar kan ook gebruikt worden als whiteboard voor het maken van aantekeningen en brainstormsessies. Het bord is vervaardigd van hoogwaardig glas, wat zorgt voor een strak en modern ontwerp. Het glas is duurzaam en eenvoudig schoon te maken, waardoor het magneetbord altijd zijn stijlvolle uitstraling behoudt. Daarnaast wordt het bord geleverd inclusief alle benodigdheden, zodat je meteen aan de slag kunt. Met zijn afmetingen van 90x60cm biedt het voldoende ruimte om al je belangrijke notities en to-do lijstjes op te bewaren. Of je nu dit magneetbord in je kantoor wilt hangen om je taken georganiseerd te houden, of in de keuken om boodschappenlijstjes en afspraken te noteren, dit veelzijdige bord is een onmisbare toevoeging aan elke ruimte. Laat je creativiteit de vrije loop en maak optimaal gebruik van dit praktische en stijlvolle magneetbord.

Veelgestelde vragen over Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Zilver- Inclusief Benodigdheden

Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Zilver- Inclusief Benodigdheden is gemaakt van Glas. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Zilver- Inclusief Benodigdheden zijn als volgt:

  • Hoogte: 0.4 cm
  • Breedte: 90 cm

Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Zilver- Inclusief Benodigdheden is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Zilver- Inclusief Benodigdheden weegt 7 kg.

Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 90x60cm Zilver- Inclusief Benodigdheden is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden