1. kantoorbenodigdheden
  2. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner

5/5

Haal meer uit je presentaties met Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner

Merk

Brute Strength

Magnetisch

Ja

Materiaal

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Opties

Magnetisch

Inclusief bevestigingsmateriaal

Gewicht

410 g

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner

Met de Brute Strength magnetische pictogrammen voor weekplanners en planborden creëer je de perfecte basis voor een gestructureerde dagindeling. Deze set van 50 magnetische pictogrammen is speciaal ontworpen voor kinderen met autisme, maar kan ook gebruikt worden door volwassenen die behoefte hebben aan structuur en planning. Deze kleurrijke magneten zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens ontzettend leuk voor kinderen. Met pictogrammen zoals een tandenborstel, een schooltas, een voetbal en nog veel meer, kunnen kinderen op een speelse manier hun dagelijkse activiteiten plannen. Dit geeft niet alleen rust en structuur, maar ook een gevoel van zelfstandigheid en controle. De magnetische pictogrammen hechten gemakkelijk aan elk magnetisch oppervlak, zoals een weekplanner, planbord of koelkast. Hierdoor kunnen ze eenvoudig verplaatst worden en kunnen kinderen zelf hun planning aanpassen indien nodig. Daarnaast zijn de magneten duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit, zodat je er lang van kunt genieten. Met de Brute Strength magnetische pictogrammen krijgt planning een nieuwe dimensie en wordt het een leuk en interactief proces voor zowel kinderen als volwassenen.

Veelgestelde vragen over Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner is gemaakt van . Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner zijn als volgt:

  • Hoogte:
  • Breedte:

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner is inclusief bevestigingsmateriaal: .

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner weegt 410 g.

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden