1. kantoorbenodigdheden
  2. Desq Whiteboard Magnetisch - Aluminium omlijsting 30 x 40 cm

Desq Whiteboard Magnetisch - Aluminium omlijsting 30 x 40 cm

5/5

Haal meer uit je presentaties met Desq Whiteboard Magnetisch - Aluminium omlijsting 30 x 40 cm. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Desq Whiteboard Magnetisch - Aluminium omlijsting 30 x 40 cm en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Desq Whiteboard Magnetisch - Aluminium omlijsting 30 x 40 cm

Merk

Magnetisch

Ja

Materiaal

Gelakt staal

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: tot 50 cm

Opties

Inclusief bevestigingsmateriaal, Magnetisch

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

0.66 kg

Met pennenbak

Omschrijving van Desq Whiteboard Magnetisch - Aluminium omlijsting 30 x 40 cm

Dit magnetische whiteboard van Desq is een onmisbaar hulpmiddel voor zowel thuis als op kantoor. Met zijn aluminium omlijsting en afmetingen van 30 x 40 cm, voegt dit whiteboard een moderne en professionele uitstraling toe aan elke ruimte. Met dit whiteboard kunt u uw ideeën, notities en takenlijsten gemakkelijk organiseren en visualiseren. Het oppervlak is beschrijfbaar met whiteboardmarkers, waardoor u snel en moeiteloos kunt schrijven en tekenen. Bovendien is het whiteboard droog te reinigen, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en u altijd met een fris en nieuw canvas kunt beginnen. Of u nu brainstormsessies wilt houden, belangrijke vergaderingen wilt noteren of gewoon creatief wilt zijn, dit Desq magnetische whiteboard biedt u de perfecte ruimte om uw gedachten tot leven te brengen. De sterke magnetische eigenschappen maken het ook mogelijk om belangrijke documenten, notities of foto's op het bord te bevestigen, waardoor het nog veelzijdiger wordt. Bestel vandaag nog uw Desq magnetische whiteboard en ervaar de eindeloze mogelijkheden die het biedt voor het organiseren en creëren van uw ideeën.

Veelgestelde vragen over Desq Whiteboard Magnetisch - Aluminium omlijsting 30 x 40 cm

Desq Whiteboard Magnetisch - Aluminium omlijsting 30 x 40 cm is gemaakt van Gelakt staal. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Desq Whiteboard Magnetisch - Aluminium omlijsting 30 x 40 cm zijn als volgt:

  • Hoogte:
  • Breedte: tot 50 cm

Desq Whiteboard Magnetisch - Aluminium omlijsting 30 x 40 cm is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

Desq Whiteboard Magnetisch - Aluminium omlijsting 30 x 40 cm weegt 0.66 kg.

Desq Whiteboard Magnetisch - Aluminium omlijsting 30 x 40 cm is inclusief pennenbak: .

Bekijk ook andere presentatieborden