1. kantoorbenodigdheden
  2. Lilaled Houten Dubbelzijdig magneet krijtbord met telraam, rekenhulp en klok inclusief accessoires, stiften en krijtjes

Lilaled Houten Dubbelzijdig magneet krijtbord met telraam, rekenhulp en klok inclusief accessoires, stiften en krijtjes

5/5

Haal meer uit je presentaties met Lilaled Houten Dubbelzijdig magneet krijtbord met telraam, rekenhulp en klok inclusief accessoires, stiften en krijtjes. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Lilaled Houten Dubbelzijdig magneet krijtbord met telraam, rekenhulp en klok inclusief accessoires, stiften en krijtjes en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Lilaled Houten Dubbelzijdig magneet krijtbord met telraam, rekenhulp en klok inclusief accessoires, stiften en krijtjes

Merk

Magnetisch

Ja

Materiaal

Gelakt staal

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: tot 50 cm

Opties

Inclusief bevestigingsmateriaal, Magnetisch, Inclusief onderstel

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

1.50 kg

Met pennenbak

Omschrijving van Lilaled Houten Dubbelzijdig magneet krijtbord met telraam, rekenhulp en klok inclusief accessoires, stiften en krijtjes

Dit Lilaled Houten Dubbelzijdig magneet krijtbord met telraam, rekenhulp en klok is een geweldig product voor kinderen. Met dit bord kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten en tegelijkertijd leren en oefenen. Het dubbelzijdige ontwerp zorgt ervoor dat ze zowel met krijt als met magneten kunnen werken, waardoor ze eindeloze mogelijkheden hebben om te tekenen, schrijven en spelen. Dit krijtbord is niet alleen leuk, maar ook erg praktisch. Het beschermt de muren, deuren en meubels tegen de creatieve uitspattingen van je kind. Zo kun je genieten van een opgeruimd huis, terwijl je kind zich helemaal kan uitleven op dit bord. Bovendien wordt het bord geleverd met accessoires zoals stiften en krijtjes, zodat je kind meteen aan de slag kan. Maar dit bord biedt meer dan alleen creatief plezier. Het heeft ook educatieve voordelen. Het bevat een telraam, waarmee je kind spelenderwijs kan leren tellen en rekenen. Daarnaast is er een rekenhulp aanwezig, wat je kind kan helpen bij het oplossen van sommen. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat het bord ook een oefenklok, waarmee je kind kan oefenen met klokkijken. Dit Lilaled Houten Dubbelzijdig magneet krijtbord met telraam, rekenhulp en klok is niet alleen een geweldige toevoeging aan elke kinderkamer, maar ook een waardevol leermiddel. Ge.

Veelgestelde vragen over Lilaled Houten Dubbelzijdig magneet krijtbord met telraam, rekenhulp en klok inclusief accessoires, stiften en krijtjes

Lilaled Houten Dubbelzijdig magneet krijtbord met telraam, rekenhulp en klok inclusief accessoires, stiften en krijtjes is gemaakt van Gelakt staal. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Lilaled Houten Dubbelzijdig magneet krijtbord met telraam, rekenhulp en klok inclusief accessoires, stiften en krijtjes zijn als volgt:

  • Hoogte:
  • Breedte: tot 50 cm

Lilaled Houten Dubbelzijdig magneet krijtbord met telraam, rekenhulp en klok inclusief accessoires, stiften en krijtjes is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

Lilaled Houten Dubbelzijdig magneet krijtbord met telraam, rekenhulp en klok inclusief accessoires, stiften en krijtjes weegt 1.50 kg.

Lilaled Houten Dubbelzijdig magneet krijtbord met telraam, rekenhulp en klok inclusief accessoires, stiften en krijtjes is inclusief pennenbak: .

Bekijk ook andere presentatieborden