1. kantoorbenodigdheden
  2. BIC Velleda Dubbelzijdig Droog uitwisbaar Bord met Blauwe Whiteboard Marker en Wisser Pack van 1 Stuk 19 x 26 cm

BIC Velleda Dubbelzijdig Droog uitwisbaar Bord met Blauwe Whiteboard Marker en Wisser Pack van 1 Stuk 19 x 26 cm

5/5

Haal meer uit je presentaties met BIC Velleda Dubbelzijdig Droog uitwisbaar Bord met Blauwe Whiteboard Marker en Wisser Pack van 1 Stuk 19 x 26 cm. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over BIC Velleda Dubbelzijdig Droog uitwisbaar Bord met Blauwe Whiteboard Marker en Wisser Pack van 1 Stuk 19 x 26 cm en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties BIC Velleda Dubbelzijdig Droog uitwisbaar Bord met Blauwe Whiteboard Marker en Wisser Pack van 1 Stuk 19 x 26 cm

Merk

Magnetisch

Ja

Materiaal

Emaille

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: tot 50 cm

Opties

Magnetisch

Inclusief bevestigingsmateriaal

Nee

Gewicht

0.13 kg

Met pennenbak

Omschrijving van BIC Velleda Dubbelzijdig Droog uitwisbaar Bord met Blauwe Whiteboard Marker en Wisser Pack van 1 Stuk 19 x 26 cm

Dit handige en lichte whiteboard van BIC is een veelzijdig hulpmiddel voor leerlingen van alle leeftijden. Het bord is dubbelzijdig, met een effen zijde en een zijde met ruitjes, waardoor het perfect is voor verschillende leeractiviteiten. Op de witte zijde kunnen kinderen tekenen en rekenen, terwijl op de geruite zijde geoefend kan worden met schrijven. Het bord kan gemakkelijk worden schoongeveegd met de click-on wisser en heeft het ideale oppervlak voor de bijgeleverde fijne BIC Velleda 1721 viltstift. Dit whiteboard heeft een handzaam formaat van 19 x 26 cm en is voorzien van een handig ophanggat, waardoor het gemakkelijk kan worden opgehangen. Het bord is gemaakt in de Franse BIC-fabrieken, waar vakmanschap en jarenlange expertise samenkomen. Dit zorgt voor een product van hoge kwaliteit. Het BIC Velleda whiteboard is niet alleen geschikt voor gebruik in de klas, maar ook voor thuis. Het is ideaal voor het maken van oefeningen en het inleveren van huiswerk. Dankzij de dubbele functie van het bord kunnen kinderen zowel tekenen en rekenen als leren schrijven. Met de bijgeleverde wisser kunnen notities en tekeningen moeiteloos worden verwijderd, zelfs na meerdere dagen. Dit droog uitwisbare whiteboard is een waardevolle aanvulling op elke leeromgeving.

Veelgestelde vragen over BIC Velleda Dubbelzijdig Droog uitwisbaar Bord met Blauwe Whiteboard Marker en Wisser Pack van 1 Stuk 19 x 26 cm

BIC Velleda Dubbelzijdig Droog uitwisbaar Bord met Blauwe Whiteboard Marker en Wisser Pack van 1 Stuk 19 x 26 cm is gemaakt van Emaille. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van BIC Velleda Dubbelzijdig Droog uitwisbaar Bord met Blauwe Whiteboard Marker en Wisser Pack van 1 Stuk 19 x 26 cm zijn als volgt:

  • Hoogte:
  • Breedte: tot 50 cm

BIC Velleda Dubbelzijdig Droog uitwisbaar Bord met Blauwe Whiteboard Marker en Wisser Pack van 1 Stuk 19 x 26 cm is inclusief bevestigingsmateriaal: Nee.

BIC Velleda Dubbelzijdig Droog uitwisbaar Bord met Blauwe Whiteboard Marker en Wisser Pack van 1 Stuk 19 x 26 cm weegt 0.13 kg.

BIC Velleda Dubbelzijdig Droog uitwisbaar Bord met Blauwe Whiteboard Marker en Wisser Pack van 1 Stuk 19 x 26 cm is inclusief pennenbak: .

Bekijk ook andere presentatieborden