1. kantoorbenodigdheden
  2. Whiteboard 60x90 cm Magnetisch Magneetbord Memobord Planbord Schoolbord

Whiteboard 60x90 cm Magnetisch Magneetbord Memobord Planbord Schoolbord

5/5

Haal meer uit je presentaties met Whiteboard 60x90 cm Magnetisch Magneetbord Memobord Planbord Schoolbord. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Whiteboard 60x90 cm Magnetisch Magneetbord Memobord Planbord Schoolbord en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Whiteboard 60x90 cm Magnetisch Magneetbord Memobord Planbord Schoolbord

Merk

Magnetisch

Ja

Materiaal

Gelakt staal

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 50 tot 100 cm

Opties

Inclusief bevestigingsmateriaal, Magnetisch

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

4.46 kg

Met pennenbak

Omschrijving van Whiteboard 60x90 cm Magnetisch Magneetbord Memobord Planbord Schoolbord

Ben je op zoek naar een magneethoudend whiteboard voor op kantoor, op school of thuis? Dan is dit het perfecte bord voor jou! Met zijn afmetingen van 60x90 cm biedt het voldoende ruimte om al je ideeën en notities op te schrijven. Het bord is niet alleen praktisch, maar heeft ook een stijlvolle uitstraling dankzij zijn strakke witte design. Dit whiteboard is ideaal voor regelmatig gebruik tijdens vergaderingen, brainstormsessies of zelfs als planbord. Dankzij de magnetische eigenschappen kun je gemakkelijk belangrijke documenten, notities en foto's aan het bord bevestigen. Je kunt dit bord ook gebruiken als memobord om belangrijke afspraken of boodschappen niet te vergeten. Een ander voordeel van dit whiteboard is dat het droog uitwisbaar is. Hierdoor kun je eenvoudig fouten corrigeren of oude notities verwijderen zonder dat er vlekken achterblijven. Het bord wordt geleverd inclusief montagemateriaal, zodat je het gemakkelijk aan de muur kunt bevestigen. Bestel nu dit multifunctionele whiteboard en haal een praktisch en stijlvol item in huis!

Veelgestelde vragen over Whiteboard 60x90 cm Magnetisch Magneetbord Memobord Planbord Schoolbord

Whiteboard 60x90 cm Magnetisch Magneetbord Memobord Planbord Schoolbord is gemaakt van Gelakt staal. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Whiteboard 60x90 cm Magnetisch Magneetbord Memobord Planbord Schoolbord zijn als volgt:

  • Hoogte:
  • Breedte: 50 tot 100 cm

Whiteboard 60x90 cm Magnetisch Magneetbord Memobord Planbord Schoolbord is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

Whiteboard 60x90 cm Magnetisch Magneetbord Memobord Planbord Schoolbord weegt 4.46 kg.

Whiteboard 60x90 cm Magnetisch Magneetbord Memobord Planbord Schoolbord is inclusief pennenbak: .

Bekijk ook andere presentatieborden