1. kantoorbenodigdheden
  2. Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 90 x 60 cm Magneetbord inclusief magneten en

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 90 x 60 cm Magneetbord inclusief magneten en

5/5

Haal meer uit je presentaties met Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 90 x 60 cm Magneetbord inclusief magneten en. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 90 x 60 cm Magneetbord inclusief magneten en en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 90 x 60 cm Magneetbord inclusief magneten en

Merk

Navaris

Magnetisch

Ja

Materiaal

Glas

Afmetingen

Hoogte: 5.67 cm

Breedte: 50 tot 100 cm

Opties

Magnetisch, Inclusief bevestigingsmateriaal

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

8010 g

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 90 x 60 cm Magneetbord inclusief magneten en

PRODUCTBESCHRIJVING: "VEELZIJDIG BORD: Hang notitiebriefjes, kaartjes en foto's op het magnetische glasbord van Navaris. Daarnaast kun je hem ook gebruiken als weekplanner of to-dolijst, want met de meegeleverde marker kun je erop schrijven. FUNCTIONEEL & STIJLVOL: Het glazen bord heeft een chique uitstraling. Of je hem nu op een praktische manier gebruikt als planner of er leuke ansichtkaarten en foto's op hangt: het is een blikvanger aan de wand. DETAILS: Het planbord is 90 x 60 centimeter groot en wordt geleverd met vijf magneetjes en een marker. We raden aan om de extra sterke magneten te gebruiken, de meeste 'gewone' koelkastmagneetjes blijven namelijk niet hangen. Bovendien heeft het bord een handige afmeting om al je belangrijke notities en herinneringen op te plaatsen. HERBRUIKBAAR: Het wandbord kan worden beschreven met de meegeleverde stift. Met een vochtige doek of spons kun je het magneetbord weer schoonmaken. Zo kun je het keer op keer opnieuw gebruiken zonder dat er vlekken of resten achterblijven. Let op: gebruik geen schoonmaakmiddel, dit kan het bord beschadigen. AAN DE WAND: Geef het memoboard een mooi plekje aan de muur. Hij past perfect in de keuken, woonkamer, hal of in je thuiskantoor. Met zijn moderne en stijlvolle design voegt het bord een vleug.

Veelgestelde vragen over Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 90 x 60 cm Magneetbord inclusief magneten en

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 90 x 60 cm Magneetbord inclusief magneten en is gemaakt van Glas. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 90 x 60 cm Magneetbord inclusief magneten en zijn als volgt:

  • Hoogte: 5.67 cm
  • Breedte: 50 tot 100 cm

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 90 x 60 cm Magneetbord inclusief magneten en is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 90 x 60 cm Magneetbord inclusief magneten en weegt 8010 g.

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 90 x 60 cm Magneetbord inclusief magneten en is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden