1. kantoorbenodigdheden
  2. Whiteboard 120x240 cm Magnetisch Gelakt staal met Montagemateriaal

Whiteboard 120x240 cm Magnetisch Gelakt staal met Montagemateriaal

5/5

Haal meer uit je presentaties met Whiteboard 120x240 cm Magnetisch Gelakt staal met Montagemateriaal. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Whiteboard 120x240 cm Magnetisch Gelakt staal met Montagemateriaal en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Whiteboard 120x240 cm Magnetisch Gelakt staal met Montagemateriaal

Merk

Magnetisch

Ja

Materiaal

Gelakt staal

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 100 cm en groter

Opties

Inclusief bevestigingsmateriaal, Magnetisch

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

35 kg

Met pennenbak

Omschrijving van Whiteboard 120x240 cm Magnetisch Gelakt staal met Montagemateriaal

Ben je op zoek naar een magnetisch whiteboard voor op kantoor, in de klas of gewoon voor thuis? Dan is dit whiteboard met een afmeting van 120x240 cm de perfecte keuze voor jou. Met de gelakte stalen oppervlakte en het bijgeleverde montagemateriaal is dit whiteboard niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol. Dit whiteboard is speciaal ontworpen voor regelmatig gebruik tijdens vergaderingen, brainstormsessies en andere creatieve bijeenkomsten. Dankzij de droog uitwisbare eigenschap kun je gemakkelijk aantekeningen maken en weer verwijderen, zodat je het board keer op keer kunt hergebruiken. Bovendien is het whiteboard magnetisch, waardoor je belangrijke notities en documenten eenvoudig kunt bevestigen met behulp van magneten. Met dit whiteboard haal je niet alleen een handig hulpmiddel in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De strakke afwerking en het moderne design zorgen ervoor dat dit whiteboard perfect past bij elke omgeving. Of je nu een professionele uitstraling wilt creëren op kantoor of een inspirerende leeromgeving wilt creëren in de klas, dit whiteboard voldoet aan al jouw wensen en behoeften.

Veelgestelde vragen over Whiteboard 120x240 cm Magnetisch Gelakt staal met Montagemateriaal

Whiteboard 120x240 cm Magnetisch Gelakt staal met Montagemateriaal is gemaakt van Gelakt staal. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Whiteboard 120x240 cm Magnetisch Gelakt staal met Montagemateriaal zijn als volgt:

  • Hoogte:
  • Breedte: 100 cm en groter

Whiteboard 120x240 cm Magnetisch Gelakt staal met Montagemateriaal is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

Whiteboard 120x240 cm Magnetisch Gelakt staal met Montagemateriaal weegt 35 kg.

Whiteboard 120x240 cm Magnetisch Gelakt staal met Montagemateriaal is inclusief pennenbak: .

Bekijk ook andere presentatieborden