1. kantoorbenodigdheden
  2. Nobo Magnetisch Whiteboard met Pennengoot Magneetbord met Aluminium Lijst 90x60cm Staal

Nobo Magnetisch Whiteboard met Pennengoot Magneetbord met Aluminium Lijst 90x60cm Staal

5/5

Haal meer uit je presentaties met Nobo Magnetisch Whiteboard met Pennengoot Magneetbord met Aluminium Lijst 90x60cm Staal. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Nobo Magnetisch Whiteboard met Pennengoot Magneetbord met Aluminium Lijst 90x60cm Staal en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Nobo Magnetisch Whiteboard met Pennengoot Magneetbord met Aluminium Lijst 90x60cm Staal

Merk

Magnetisch

Ja

Materiaal

Gelakt staal

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 50 tot 100 cm

Opties

Inclusief bevestigingsmateriaal, Magnetisch

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

3.80 kg

Met pennenbak

Omschrijving van Nobo Magnetisch Whiteboard met Pennengoot Magneetbord met Aluminium Lijst 90x60cm Staal

Dit Nobo Magnetisch Whiteboard met Pennengoot Magneetbord is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een functioneel en voordelig whiteboard. Met zijn afmetingen van 90x60cm en een prachtig aluminium frame, zal dit whiteboard zeker een stijlvolle toevoeging zijn aan elke ruimte. Wat dit whiteboard echt uniek maakt, is de verwijderbare pennengoot. Deze handige toevoeging zorgt ervoor dat je altijd je whiteboardmarkers binnen handbereik hebt en voorkomt dat ze rondslingeren. Geen gedoe meer met het zoeken naar je markers wanneer je ze nodig hebt! Daarnaast wordt dit whiteboard geleverd met een wandbevestigingssysteem, waardoor het eenvoudig aan de muur kan worden opgehangen. Hierdoor kan het whiteboard stevig en veilig worden bevestigd, zodat je zorgeloos kunt schrijven en tekenen. Het magnetische, gelakt stalen schrijfoppervlak biedt een uitstekende uitwisbaarheid bij gemiddeld gebruik. Dit betekent dat je moeiteloos kunt schrijven, wissen en opnieuw kunt beginnen zonder dat er vlekken of resten achterblijven. Of je nu aantekeningen maakt tijdens vergaderingen, brainstormsessies houdt of gewoon je gedachten op papier wilt zetten, dit whiteboard is de ideale metgezel. Kortom, dit Nobo Magnetisch Whiteboard met Pennengoot Magneetbord is niet alleen functioneel en voordelig, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. Met.

Veelgestelde vragen over Nobo Magnetisch Whiteboard met Pennengoot Magneetbord met Aluminium Lijst 90x60cm Staal

Nobo Magnetisch Whiteboard met Pennengoot Magneetbord met Aluminium Lijst 90x60cm Staal is gemaakt van Gelakt staal. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Nobo Magnetisch Whiteboard met Pennengoot Magneetbord met Aluminium Lijst 90x60cm Staal zijn als volgt:

  • Hoogte:
  • Breedte: 50 tot 100 cm

Nobo Magnetisch Whiteboard met Pennengoot Magneetbord met Aluminium Lijst 90x60cm Staal is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

Nobo Magnetisch Whiteboard met Pennengoot Magneetbord met Aluminium Lijst 90x60cm Staal weegt 3.80 kg.

Nobo Magnetisch Whiteboard met Pennengoot Magneetbord met Aluminium Lijst 90x60cm Staal is inclusief pennenbak: .

Bekijk ook andere presentatieborden