1. kantoorbenodigdheden
  2. Navaris magnetisch memobord met Accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Witte muur ontwerp

Navaris magnetisch memobord met Accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Witte muur ontwerp

5/5

Haal meer uit je presentaties met Navaris magnetisch memobord met Accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Witte muur ontwerp. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Navaris magnetisch memobord met Accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Witte muur ontwerp en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Navaris magnetisch memobord met Accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Witte muur ontwerp

Merk

Navaris

Magnetisch

Ja

Materiaal

MDF

Afmetingen

Hoogte: 3.32 cm

Breedte: 40 cm

Opties

Magnetisch, Krasvrij

Inclusief bevestigingsmateriaal

Gewicht

1746 g

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Navaris magnetisch memobord met Accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Witte muur ontwerp

2-IN-1 BORD: Maak en wis eenvoudig notities en tekeningen met het magnetische memobord van Navaris. Het magnetische oppervlak stelt je ook in staat om foto's, notities of belangrijke documenten op te hangen. FUNCTIE EN ONTWERP: Organiseren wordt leuk met dit decoratieve wandbord. Gebruik het bord om boodschappenlijstjes in de keuken te schrijven, je planning bij te houden of je favoriete foto's tentoon te stellen. IN DE DOOS: Bij je aankoop ontvang je een magnetisch whiteboard inclusief 5 magneten, een zwarte marker en bevestigingsmateriaal om het bord op te hangen. EENVOUDIG SCHOONMAKEN: Schrijf op het magnetische bord met de bijgeleverde uitwisbare marker. Om schoon te maken, veeg je het bord af met een vochtige doek. Houd er rekening mee dat schoonmaakmiddelen het magnetisme kunnen beïnvloeden. VEELZIJDIG DISPLAY: Het magnetische wandbord is een aantrekkelijke en handige toevoeging aan elke kamer. Perfect voor de keuken, hal, slaapkamer, kinderkamer of het kantoor. Gebruik het om berichten achter te laten voor jezelf of voor iedereen." NIEUWE DETAILS: Met het Navaris magnetisch memobord kun je nu ook je favoriete foto's ophangen en belangrijke papieren bewaren. Het bord heeft een witte muur ontwerp dat naadloos in elke interieurstijl past. Het is een geweldige manier om je ruimte georganiseerd en stijlvol te h.

Veelgestelde vragen over Navaris magnetisch memobord met Accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Witte muur ontwerp

Navaris magnetisch memobord met Accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Witte muur ontwerp is gemaakt van MDF. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Navaris magnetisch memobord met Accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Witte muur ontwerp zijn als volgt:

  • Hoogte: 3.32 cm
  • Breedte: 40 cm

Navaris magnetisch memobord met Accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Witte muur ontwerp is inclusief bevestigingsmateriaal: .

Navaris magnetisch memobord met Accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Witte muur ontwerp weegt 1746 g.

Navaris magnetisch memobord met Accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Witte muur ontwerp is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden