1. kantoorbenodigdheden
  2. Desq Whiteboard Magnetisch Inclusief montage set 40 x 60 cm

Desq Whiteboard Magnetisch Inclusief montage set 40 x 60 cm

5/5

Haal meer uit je presentaties met Desq Whiteboard Magnetisch Inclusief montage set 40 x 60 cm. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Desq Whiteboard Magnetisch Inclusief montage set 40 x 60 cm en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Desq Whiteboard Magnetisch Inclusief montage set 40 x 60 cm

Merk

Magnetisch

Ja

Materiaal

Gelakt staal

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: tot 50 cm

Opties

Inclusief bevestigingsmateriaal, Magnetisch

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

1.28 kg

Met pennenbak

Omschrijving van Desq Whiteboard Magnetisch Inclusief montage set 40 x 60 cm

Het Desq Whiteboard Magnetisch is een must-have voor elk kantoor of klaslokaal. Met een afmeting van 40 x 60 cm biedt dit whiteboard voldoende ruimte om al je ideeën, notities en takenlijsten op te schrijven. Het hoogwaardige gecoate metalen oppervlak zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt schrijven en uitwissen, zonder dat er vlekken achterblijven. Dit whiteboard wordt geleverd inclusief een handige montage set, waardoor je het eenvoudig aan de muur kunt bevestigen. De magnetische eigenschap van het whiteboard maakt het mogelijk om belangrijke documenten en notities met behulp van magneten op te hangen. Zo blijven al je belangrijke informatie en herinneringen altijd bij de hand. Of je nu brainstormsessies houdt, presentaties voorbereidt of gewoon je gedachten wilt ordenen, het Desq Whiteboard Magnetisch is de perfecte tool. Met zijn strakke en moderne ontwerp zal dit whiteboard een stijlvolle toevoeging zijn aan elke ruimte. Dus waar wacht je nog op? Haal dit praktische en veelzijdige whiteboard in huis en ervaar het gemak van een georganiseerde en overzichtelijke werkplek.

Veelgestelde vragen over Desq Whiteboard Magnetisch Inclusief montage set 40 x 60 cm

Desq Whiteboard Magnetisch Inclusief montage set 40 x 60 cm is gemaakt van Gelakt staal. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Desq Whiteboard Magnetisch Inclusief montage set 40 x 60 cm zijn als volgt:

  • Hoogte:
  • Breedte: tot 50 cm

Desq Whiteboard Magnetisch Inclusief montage set 40 x 60 cm is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

Desq Whiteboard Magnetisch Inclusief montage set 40 x 60 cm weegt 1.28 kg.

Desq Whiteboard Magnetisch Inclusief montage set 40 x 60 cm is inclusief pennenbak: .

Bekijk ook andere presentatieborden