1. kantoorbenodigdheden
  2. Nobo Magnetische Glasbord Tegel Inclusief Whiteboard Marker en Magneten 450x450mm Klein (Retailverpakking)

Nobo Magnetische Glasbord Tegel Inclusief Whiteboard Marker en Magneten 450x450mm Klein (Retailverpakking)

5/5

Haal meer uit je presentaties met Nobo Magnetische Glasbord Tegel Inclusief Whiteboard Marker en Magneten 450x450mm Klein (Retailverpakking). Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Nobo Magnetische Glasbord Tegel Inclusief Whiteboard Marker en Magneten 450x450mm Klein (Retailverpakking) en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Nobo Magnetische Glasbord Tegel Inclusief Whiteboard Marker en Magneten 450x450mm Klein (Retailverpakking)

Merk

Nobo

Magnetisch

Ja

Materiaal

Glas | Gehard glas

Afmetingen

Hoogte: 35 cm

Breedte: 100 cm en groter

Opties

Magnetisch, Inclusief bevestigingsmateriaal, Krasvrij, Met pennenbak

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

3119 g

Met pennenbak

Ja

Omschrijving van Nobo Magnetische Glasbord Tegel Inclusief Whiteboard Marker en Magneten 450x450mm Klein (Retailverpakking)

Deze magnetische glasbord tegel is een must-have voor iedereen die graag aantekeningen maakt. Het compacte vierkante formaat van 450x450mm is perfect voor het weergeven van notities en mededelingen, zowel thuis als op het werk. Het randloze ontwerp geeft een moderne en stijlvolle uitstraling aan elke ruimte. Het magnetische glasoppervlak van de tegel biedt een ongeëvenaarde uitwisbaarheid, met de hoogste weerstand tegen inktvlekken, penstrepen, krassen en deuken. Dit betekent dat je zonder zorgen kunt schrijven, wissen en opnieuw beginnen, keer op keer. Het oppervlak is zo glad en duurzaam dat het jarenlang meegaat. De installatie van de tegel is een fluitje van een cent dankzij het verborgen wandmontagesysteem. De bevestigingen zijn onzichtbaar weggewerkt achter het whiteboard, waardoor er geen storende elementen aanwezig zijn. Bij de tegel worden ook een whiteboardmarker en een set extra sterke glasbordmagneten geleverd, zodat je meteen aan de slag kunt. Met deze tegel haal je niet alleen een praktisch hulpmiddel in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Veelgestelde vragen over Nobo Magnetische Glasbord Tegel Inclusief Whiteboard Marker en Magneten 450x450mm Klein (Retailverpakking)

Nobo Magnetische Glasbord Tegel Inclusief Whiteboard Marker en Magneten 450x450mm Klein (Retailverpakking) is gemaakt van Glas | Gehard glas. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Nobo Magnetische Glasbord Tegel Inclusief Whiteboard Marker en Magneten 450x450mm Klein (Retailverpakking) zijn als volgt:

  • Hoogte: 35 cm
  • Breedte: 100 cm en groter

Nobo Magnetische Glasbord Tegel Inclusief Whiteboard Marker en Magneten 450x450mm Klein (Retailverpakking) is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

Nobo Magnetische Glasbord Tegel Inclusief Whiteboard Marker en Magneten 450x450mm Klein (Retailverpakking) weegt 3119 g.

Nobo Magnetische Glasbord Tegel Inclusief Whiteboard Marker en Magneten 450x450mm Klein (Retailverpakking) is inclusief pennenbak: Ja.

Bekijk ook andere presentatieborden