1. kantoorbenodigdheden
  2. Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 70x50cm - Inclusief Benodigdheden

Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 70x50cm - Inclusief Benodigdheden

5/5

Haal meer uit je presentaties met Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 70x50cm - Inclusief Benodigdheden. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 70x50cm - Inclusief Benodigdheden en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 70x50cm - Inclusief Benodigdheden

Merk

Designglas

Magnetisch

Ja

Materiaal

Gehard glas

Afmetingen

Hoogte: 4 mm

Breedte: 50 cm

Opties

Magnetisch, Krasvrij

Inclusief bevestigingsmateriaal

Nee

Gewicht

5.3 kg

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 70x50cm - Inclusief Benodigdheden

Het Designglas Magneetbord is een absolute must-have voor zowel thuis als op kantoor. Dit veelzijdige magnetische glazen bord biedt een praktische oplossing voor al jouw memo- en presentatiebehoeften. Met zijn multifunctionele karakter fungeert het zowel als memobord als whiteboard. Het hoogwaardige glas waarvan het bord is gemaakt, zorgt voor een duurzaam en stijlvol ontwerp. Dit magneetbord wordt geleverd inclusief alle benodigdheden die je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen. Denk hierbij aan magneten, stiften en wisser. Dankzij de magnetische eigenschappen kun je gemakkelijk belangrijke notities, foto's of andere documenten aan het bord bevestigen. Het glazen oppervlak is ook perfect om te beschrijven met whiteboardmarkers, waardoor je eenvoudig ideeën kunt visualiseren, notities kunt maken of presentaties kunt geven. Het strakke en moderne ontwerp van dit magneetbord maakt het een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. Of het nu in je kantoor, keuken, slaapkamer of studeerkamer is, dit bord zal zeker de aandacht trekken. Daarnaast biedt het de perfecte oplossing voor het organiseren en bewaren van je notities en to-do lijstjes. Dankzij het Designglas Magneetbord hoef je nooit meer belangrijke informatie te vergeten en behoud je altijd het overzicht.

Veelgestelde vragen over Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 70x50cm - Inclusief Benodigdheden

Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 70x50cm - Inclusief Benodigdheden is gemaakt van Gehard glas. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 70x50cm - Inclusief Benodigdheden zijn als volgt:

  • Hoogte: 4 mm
  • Breedte: 50 cm

Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 70x50cm - Inclusief Benodigdheden is inclusief bevestigingsmateriaal: Nee.

Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 70x50cm - Inclusief Benodigdheden weegt 5.3 kg.

Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 70x50cm - Inclusief Benodigdheden is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden