1. kantoorbenodigdheden
  2. IVOL Whiteboard 120x200cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal

IVOL Whiteboard 120x200cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal

5/5

Haal meer uit je presentaties met IVOL Whiteboard 120x200cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over IVOL Whiteboard 120x200cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties IVOL Whiteboard 120x200cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal

Merk

Magnetisch

Ja

Materiaal

Gelakt staal

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 100 cm en groter

Opties

Inclusief bevestigingsmateriaal, Magnetisch

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

25 kg

Met pennenbak

Omschrijving van IVOL Whiteboard 120x200cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal

Ben je op zoek naar een magnetisch whiteboard voor op kantoor, op school of gewoon thuis? Dan is de IVOL Whiteboard 120x200cm de perfecte keuze! Dit whiteboard biedt niet alleen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar is ook uitermate geschikt voor regelmatig gebruik tijdens vergaderingen en brainstormsessies. Met een afmeting van 120x200cm biedt dit whiteboard voldoende ruimte om al je ideeën en notities op te schrijven. Het bord is gemaakt van hoogwaardig gelakt staal, waardoor het duurzaam en langdurig te gebruiken is. Met het bijgeleverde montagemateriaal is het eenvoudig om het whiteboard op te hangen in elke gewenste ruimte. Wat dit whiteboard extra handig maakt, is dat het zowel droog uitwisbaar als magnetisch is. Je kunt dus moeiteloos notities maken en weer uitvegen zonder dat er vlekken of resten achterblijven. Daarnaast kun je met magneten belangrijke documenten, foto's of notities aan het whiteboard bevestigen, zodat je alles overzichtelijk bij elkaar hebt. Kortom, de IVOL Whiteboard 120x200cm biedt de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Veelgestelde vragen over IVOL Whiteboard 120x200cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal

IVOL Whiteboard 120x200cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal is gemaakt van Gelakt staal. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van IVOL Whiteboard 120x200cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal zijn als volgt:

  • Hoogte:
  • Breedte: 100 cm en groter

IVOL Whiteboard 120x200cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

IVOL Whiteboard 120x200cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal weegt 25 kg.

IVOL Whiteboard 120x200cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal is inclusief pennenbak: .

Bekijk ook andere presentatieborden