1. kantoorbenodigdheden
  2. Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm - Inclusief Benodigdheden

Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm - Inclusief Benodigdheden

5/5

Haal meer uit je presentaties met Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm - Inclusief Benodigdheden. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm - Inclusief Benodigdheden en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm - Inclusief Benodigdheden

Merk

Designglas

Magnetisch

Ja

Materiaal

Gehard glas

Afmetingen

Hoogte: 4 mm

Breedte: 40 cm

Opties

Magnetisch, Krasvrij

Inclusief bevestigingsmateriaal

Nee

Gewicht

3.6 kg

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm - Inclusief Benodigdheden

Het Designglas Magneetbord is een essentieel item voor zowel thuis als op kantoor. Dit magnetische glazen bord biedt een praktische oplossing voor al jouw memo- en presentatiebehoeften. Het kan dienen als memobord om belangrijke notities en herinneringen op te hangen, maar kan ook gebruikt worden als whiteboard om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Dit magneetbord is gemaakt van hoogwaardig glas, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan elke ruimte. Het strakke ontwerp zorgt voor een moderne uitstraling en past perfect bij elk interieur. Daarnaast wordt het bord geleverd met alle benodigde accessoires, zodat je meteen aan de slag kunt. Of je nu op kantoor bent en belangrijke vergaderingen wilt organiseren of thuis je boodschappenlijstje wilt bijhouden, dit Designglas Magneetbord biedt de perfecte oplossing. Het stelt je in staat om je notities en to-do lijstjes op een overzichtelijke en georganiseerde manier te bewaren. Verlies nooit meer belangrijke informatie uit het oog en creëer een gestructureerde omgeving waarin je productief kunt zijn. Kies voor kwaliteit, stijl en functionaliteit met dit Designglas Magneetbord.

Veelgestelde vragen over Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm - Inclusief Benodigdheden

Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm - Inclusief Benodigdheden is gemaakt van Gehard glas. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm - Inclusief Benodigdheden zijn als volgt:

  • Hoogte: 4 mm
  • Breedte: 40 cm

Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm - Inclusief Benodigdheden is inclusief bevestigingsmateriaal: Nee.

Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm - Inclusief Benodigdheden weegt 3.6 kg.

Designglas Magneetbord Glas Whiteboard Memobord Magnetisch 60x40cm - Inclusief Benodigdheden is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden