1. kantoorbenodigdheden
  2. Navaris magnetisch memobord met accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Stenen muur ontwerp

Navaris magnetisch memobord met accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Stenen muur ontwerp

5/5

Haal meer uit je presentaties met Navaris magnetisch memobord met accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Stenen muur ontwerp. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Navaris magnetisch memobord met accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Stenen muur ontwerp en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Navaris magnetisch memobord met accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Stenen muur ontwerp

Merk

Navaris

Magnetisch

Ja

Materiaal

MDF

Afmetingen

Hoogte: 3.32 cm

Breedte: 40 cm

Opties

Magnetisch, Krasvrij

Inclusief bevestigingsmateriaal

Gewicht

1790 g

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Navaris magnetisch memobord met accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Stenen muur ontwerp

"HET PERFECTE ORGANISATIEHULPMIDDEL: Met het magnetische memobord van Navaris kun je moeiteloos notities maken en wissen. Het bord heeft een magnetisch oppervlak, waardoor je ook foto's, belangrijke documenten en notities kunt ophangen. Daarnaast is dit bord ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur met zijn stenen muur ontwerp. ONTWERP EN FUNCTIE GECOMBINEERD: Dit magnetische wandbord maakt organiseren leuk! Gebruik het in de keuken om je boodschappenlijstjes bij te houden, in de hal om belangrijke afspraken te noteren of in de slaapkamer om je favoriete foto's tentoon te stellen. Het bord wordt geleverd met 5 magneten, een zwarte marker en bevestigingsmateriaal om het eenvoudig aan de muur te hangen. MAKKELIJK SCHOON TE MAKEN: Schrijf op het magnetische bord met de meegeleverde uitwisbare marker. Om het bord schoon te maken, veeg je het eenvoudig af met een vochtige doek. Let op: gebruik geen schoonmaakmiddelen, omdat deze het magnetisme kunnen beïnvloeden. EEN VEELZIJDIGE AANWINST: Dit magnetische wandbord is niet alleen praktisch, maar ook een aantrekkelijke toevoeging aan elke kamer. Of je het nu in de keuken, hal, slaapkamer, kinderkamer of op kantoor gebruikt, het bord is perfect om berichten achter te laten voor jezelf of voor iedereen. Geef je interieur een persoonlijk tintje met dit.

Veelgestelde vragen over Navaris magnetisch memobord met accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Stenen muur ontwerp

Navaris magnetisch memobord met accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Stenen muur ontwerp is gemaakt van MDF. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Navaris magnetisch memobord met accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Stenen muur ontwerp zijn als volgt:

  • Hoogte: 3.32 cm
  • Breedte: 40 cm

Navaris magnetisch memobord met accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Stenen muur ontwerp is inclusief bevestigingsmateriaal: .

Navaris magnetisch memobord met accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Stenen muur ontwerp weegt 1790 g.

Navaris magnetisch memobord met accessoires 40 x 60 cm Uitwisbaar whiteboard met marker en magneten Stenen muur ontwerp is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden