1. kantoorbenodigdheden
  2. Wisbordjes Mini Whiteboard Magnetisch te bevestigen aan de wand 18.5x27.5 cm met wisser en marker

Wisbordjes Mini Whiteboard Magnetisch te bevestigen aan de wand 18.5x27.5 cm met wisser en marker

5/5

Haal meer uit je presentaties met Wisbordjes Mini Whiteboard Magnetisch te bevestigen aan de wand 18.5x27.5 cm met wisser en marker. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Wisbordjes Mini Whiteboard Magnetisch te bevestigen aan de wand 18.5x27.5 cm met wisser en marker en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Wisbordjes Mini Whiteboard Magnetisch te bevestigen aan de wand 18.5x27.5 cm met wisser en marker

Merk

Magnetisch

Ja

Materiaal

RVS

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: tot 50 cm

Opties

Magnetisch

Inclusief bevestigingsmateriaal

Nee

Gewicht

0.15 kg

Met pennenbak

Omschrijving van Wisbordjes Mini Whiteboard Magnetisch te bevestigen aan de wand 18.5x27.5 cm met wisser en marker

Wisbordjes Mini Whiteboard is de ideale aanvulling op jouw dagelijkse organisatie. Met een afmeting van 18.5x27.5 cm is dit kleine whiteboard perfect geschikt om aan de wand te bevestigen. De magnetische achterkant zorgt ervoor dat je het whiteboard gemakkelijk kunt plaatsen op metalen oppervlakken, zoals koelkasten. Dit whiteboard biedt eindeloze mogelijkheden. Of je nu ideeën wilt opschrijven, belangrijke herinneringen wilt noteren of simpelweg een boodschappenlijstje wilt maken, dit mini whiteboard is jouw ideale metgezel. Met de bijgeleverde wisser en marker kun je snel en eenvoudig informatie toevoegen, aanpassen en verwijderen. De wisbare inkt zorgt ervoor dat je het whiteboard steeds opnieuw kunt gebruiken, waardoor je nooit meer papier verspilt. Daarnaast is de veelzijdigheid van dit Wisbordje niet te missen. Niet alleen kun je het aan de wand bevestigen, maar je kunt het ook meenemen als draagbaar whiteboard. Of je nu in de keuken staat en snel een notitie wilt maken, of in een vergadering zit en aantekeningen wilt maken, dit mini whiteboard biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Voeg een vleugje creativiteit en organisatie toe aan je leven met dit handige Wisbordjes Mini Whiteboard.

Veelgestelde vragen over Wisbordjes Mini Whiteboard Magnetisch te bevestigen aan de wand 18.5x27.5 cm met wisser en marker

Wisbordjes Mini Whiteboard Magnetisch te bevestigen aan de wand 18.5x27.5 cm met wisser en marker is gemaakt van RVS. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Wisbordjes Mini Whiteboard Magnetisch te bevestigen aan de wand 18.5x27.5 cm met wisser en marker zijn als volgt:

  • Hoogte:
  • Breedte: tot 50 cm

Wisbordjes Mini Whiteboard Magnetisch te bevestigen aan de wand 18.5x27.5 cm met wisser en marker is inclusief bevestigingsmateriaal: Nee.

Wisbordjes Mini Whiteboard Magnetisch te bevestigen aan de wand 18.5x27.5 cm met wisser en marker weegt 0.15 kg.

Wisbordjes Mini Whiteboard Magnetisch te bevestigen aan de wand 18.5x27.5 cm met wisser en marker is inclusief pennenbak: .

Bekijk ook andere presentatieborden