1. kantoorbenodigdheden
  2. Nobo Mini Droog Uitwisbaar, Magnetisch Whiteboard met Gekleurd Frame Inclusief Marker, Magneten, Wisser en Montage Pads

Nobo Mini Droog Uitwisbaar, Magnetisch Whiteboard met Gekleurd Frame Inclusief Marker, Magneten, Wisser en Montage Pads

5/5

Haal meer uit je presentaties met Nobo Mini Droog Uitwisbaar, Magnetisch Whiteboard met Gekleurd Frame Inclusief Marker, Magneten, Wisser en Montage Pads. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Nobo Mini Droog Uitwisbaar, Magnetisch Whiteboard met Gekleurd Frame Inclusief Marker, Magneten, Wisser en Montage Pads en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Nobo Mini Droog Uitwisbaar, Magnetisch Whiteboard met Gekleurd Frame Inclusief Marker, Magneten, Wisser en Montage Pads

Merk

Magnetisch

Ja

Materiaal

Emaille | Gelakt staal

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: tot 50 cm

Opties

Inclusief bevestigingsmateriaal, Magnetisch

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

0.24 kg

Met pennenbak

Omschrijving van Nobo Mini Droog Uitwisbaar, Magnetisch Whiteboard met Gekleurd Frame Inclusief Marker, Magneten, Wisser en Montage Pads

Dit mini magnetisch whiteboard, genaamd Nobo Mini Droog Uitwisbaar, is een veelzijdig en praktisch product dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Het heeft een stijlvol frame dat perfect past in elke ruimte in huis of op kantoor. Of je nu kiest voor paars, blauw, zwart of groen, het whiteboard zal zeker een vrolijke toevoeging zijn aan je interieur. Het magnetische oppervlak van het whiteboard is ideaal voor het weergeven van notities, foto's of kindertekeningen. Bovendien biedt het eenvoudige kunststof frame extra ruimte om te schrijven. Dit maakt het whiteboard zowel functioneel als decoratief. Het Nobo Mini Droog Uitwisbaar whiteboard kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd met behulp van de meegeleverde zelfklevende montagestickers. Daarnaast kan het ook op magnetische oppervlakken worden gebruikt dankzij het handige magneet montagesysteem. Het whiteboard kan zowel in horizontale als verticale positie worden bevestigd, afhankelijk van je voorkeur. Het formaat van het Nobo Mini Droog Uitwisbaar whiteboard is 216 x 280 millimeter. Bij aankoop ontvang je niet alleen het whiteboard, maar ook een marker, een wisser en magneten. Dit complete pakket zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt met het organiseren van je taken, notities en herinneringen. Kortom, het Nobo Mini Droog Uitwisbaar whiteboard is een praktisch en kleurrijk product dat niet mag ontbreken in jou.

Veelgestelde vragen over Nobo Mini Droog Uitwisbaar, Magnetisch Whiteboard met Gekleurd Frame Inclusief Marker, Magneten, Wisser en Montage Pads

Nobo Mini Droog Uitwisbaar, Magnetisch Whiteboard met Gekleurd Frame Inclusief Marker, Magneten, Wisser en Montage Pads is gemaakt van Emaille | Gelakt staal. Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Nobo Mini Droog Uitwisbaar, Magnetisch Whiteboard met Gekleurd Frame Inclusief Marker, Magneten, Wisser en Montage Pads zijn als volgt:

  • Hoogte:
  • Breedte: tot 50 cm

Nobo Mini Droog Uitwisbaar, Magnetisch Whiteboard met Gekleurd Frame Inclusief Marker, Magneten, Wisser en Montage Pads is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

Nobo Mini Droog Uitwisbaar, Magnetisch Whiteboard met Gekleurd Frame Inclusief Marker, Magneten, Wisser en Montage Pads weegt 0.24 kg.

Nobo Mini Droog Uitwisbaar, Magnetisch Whiteboard met Gekleurd Frame Inclusief Marker, Magneten, Wisser en Montage Pads is inclusief pennenbak: .

Bekijk ook andere presentatieborden