1. kantoorbenodigdheden
  2. Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Magneetbord inclusief magneten en

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Magneetbord inclusief magneten en

5/5

Haal meer uit je presentaties met Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Magneetbord inclusief magneten en. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Magneetbord inclusief magneten en en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Magneetbord inclusief magneten en

Merk

Navaris

Magnetisch

Ja

Materiaal

Afmetingen

Hoogte: 3 mm

Breedte: 300 mm

Opties

Magnetisch, Inclusief bevestigingsmateriaal

Inclusief bevestigingsmateriaal

Ja

Gewicht

4000 g

Met pennenbak

Nee

Omschrijving van Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Magneetbord inclusief magneten en

Navaris glasbord Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Magneetbord inclusief magneten en. VEELZIJDIG BORD: Hang notitiebriefjes, kaartjes en foto's op het magnetische glasbord van Navaris. Daarnaast kun je hem ook gebruiken als weekplanner of to-dolijst, want met de meegeleverde marker kun je erop schrijven. FUNCTIONEEL & STIJLVOL: Het glazen bord heeft een chique uitstraling. Of je hem nu op een praktische manier gebruikt als planner of er leuke ansichtkaarten en foto's op hangt: het is een blikvanger aan de wand. DETAILS: Het planbord is 80 x 30 centimeter groot en wordt geleverd met vijf magneetjes en een marker. We raden aan om de extra sterke magneten te gebruiken, de meeste 'gewone' koelkastmagneetjes blijven namelijk niet hangen. HERBRUIKBAAR: Het wandbord kan worden beschreven met de meegeleverde stift. Met een vochtige doek of spons kun je het magneetbord weer schoonmaken. Let op: gebruik geen schoonmaakmiddel, dit kan het bord beschadigen. AAN DE WAND: Geef het memoboard een mooi plekje aan de muur. Hij past perfect in de keuken, woonkamer, hal of in je thuiskantoor. Dit veelzijdige Navaris glasbord is perfect voor het ophangen van notitiebriefjes, kaartjes en foto's. Het bord is magnetisch, wat betekent dat je het kunt gebru.

Veelgestelde vragen over Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Magneetbord inclusief magneten en

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Magneetbord inclusief magneten en is gemaakt van . Het is daarnaast magnetisch: Ja.

De afmetingen van Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Magneetbord inclusief magneten en zijn als volgt:

  • Hoogte: 3 mm
  • Breedte: 300 mm

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Magneetbord inclusief magneten en is inclusief bevestigingsmateriaal: Ja.

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Magneetbord inclusief magneten en weegt 4000 g.

Navaris glassboard Magnetisch bord voor aan de wand Memobord van glas 80 x 30 cm Magneetbord inclusief magneten en is inclusief pennenbak: Nee.

Bekijk ook andere presentatieborden