1. kantoorbenodigdheden
  2. Jago Mobiele Flip-over met 5 Wielen, Stervormige Basis en Papierhouder In Hoogte Verstelbare 60 x 90 cm Met

Jago Mobiele Flip-over met 5 Wielen, Stervormige Basis en Papierhouder In Hoogte Verstelbare 60 x 90 cm Met

5/5

Haal meer uit je presentaties met Jago Mobiele Flip-over met 5 Wielen, Stervormige Basis en Papierhouder In Hoogte Verstelbare 60 x 90 cm Met. Wanneer je een presentatie houdt, wil je de aandacht van je publiek zo goed mogelijk behouden. Een presentatiebord helpt je om de stof zo beeldend mogelijk bij je publiek te brengen, zodat ze meer kennis opsteken en dit uiteindelijk de prestaties doet verbeteren. Lees op deze pagina alles over Jago Mobiele Flip-over met 5 Wielen, Stervormige Basis en Papierhouder In Hoogte Verstelbare 60 x 90 cm Met en koop het snel en eenvoudig aan via onze partner webshop voor een mooie prijs.

Specificaties Jago Mobiele Flip-over met 5 Wielen, Stervormige Basis en Papierhouder In Hoogte Verstelbare 60 x 90 cm Met

Merk

Jago

Magnetisch

Materiaal

RVS

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 50 tot 100 cm

Opties

Inclusief bevestigingsmateriaal

Gewicht

Met pennenbak

Omschrijving van Jago Mobiele Flip-over met 5 Wielen, Stervormige Basis en Papierhouder In Hoogte Verstelbare 60 x 90 cm Met

Maak elke vergadering, brainstormsessie of presentatie gemakkelijker met onze veelzijdige Jago Mobiele Flip-over. Deze flip-over is niet zomaar een gewone flip-over, maar een praktisch en handig magnetisch whiteboard. Met een sterke stervormige basis en vijf wielen staat deze flip-over stabiel en kan hij gemakkelijk worden verplaatst naar elke gewenste locatie. Deze flip-over is niet alleen verrijdbaar, maar ook in hoogte verstelbaar, waardoor je de ideale werkhoogte kunt instellen. Het krasbestendige oppervlak zorgt ervoor dat het whiteboard er altijd als nieuw uitziet, zelfs na intensief gebruik. Bovendien is het oppervlak gemakkelijk te reinigen, waardoor je geen tijd verspilt aan het verwijderen van oude notities. Met de handige papierhouder aan de bovenkant van de flip-over kun je eenvoudig papieren vellen bevestigen met behulp van de bijgeleverde magneten. Hierdoor kun je gemakkelijk aantekeningen maken tijdens je presentatie of brainstormsessie. De afmetingen van de flip-over zijn 60 x 90 cm, waardoor er voldoende ruimte is om al je ideeën en notities op te schrijven. Kortom, de Jago Mobiele Flip-over is een onmisbaar hulpmiddel voor elke professionele omgeving. Met zijn sterke basis, verrijdbaarheid, hoogteverstelling en magnetische whiteboardoppervlak maakt deze flip-over jouw vergaderingen en presentaties niet alleen efficiënter,.

Veelgestelde vragen over Jago Mobiele Flip-over met 5 Wielen, Stervormige Basis en Papierhouder In Hoogte Verstelbare 60 x 90 cm Met

Jago Mobiele Flip-over met 5 Wielen, Stervormige Basis en Papierhouder In Hoogte Verstelbare 60 x 90 cm Met is gemaakt van RVS. Het is daarnaast magnetisch: .

De afmetingen van Jago Mobiele Flip-over met 5 Wielen, Stervormige Basis en Papierhouder In Hoogte Verstelbare 60 x 90 cm Met zijn als volgt:

  • Hoogte:
  • Breedte: 50 tot 100 cm

Jago Mobiele Flip-over met 5 Wielen, Stervormige Basis en Papierhouder In Hoogte Verstelbare 60 x 90 cm Met is inclusief bevestigingsmateriaal: .

Jago Mobiele Flip-over met 5 Wielen, Stervormige Basis en Papierhouder In Hoogte Verstelbare 60 x 90 cm Met weegt .

Jago Mobiele Flip-over met 5 Wielen, Stervormige Basis en Papierhouder In Hoogte Verstelbare 60 x 90 cm Met is inclusief pennenbak: .

Bekijk ook andere presentatieborden